| d19theo a întrebat:

Ieri am avut o zi destul de rea, m-am certat cam toata ziua cu familia mea, am fost facuta in toat felurile de catre patrinti si i-am spus mai in gluma mai in serios unui prieten ca nu o sa rezit inca 3-4 ani in casa asta si probabil ma sinucid sau plec de acasa. Lucruri la care m-am gandit pentru prima data. Tot de ce am nevoie e sa ma ajutati sa imi dau seama daca visul pe care l-am avut noaptea trecuta are vreo legatura cu ce s-a intamplat ieri. Eram in desert si pe o parte a unei dune imense de nisip erau cateva gradini -ca de la țară, acelea pe dealuri- iar jos de tot era o apa aparent limpede dar defapt era infectata si de o culoare rosie spre negru, precum sangele. Aveam alaturi niste "prieteni", erau niste necunoscuti, si nu imi explic de ce trebuia sa ramanem pe malul acela. Cativa dintre ei au intrat in apa si aparent nu dadeau semne de ceva. Pe o alta parte a dunei era un oras mic in stil italian sau grecesc. 3 dintre 'prietenii' mei au mers acolo la o terasa pentru ca aveau nevoie la baie. Primul care a intrat a fost un baiat de 13-14 ani si ceilalti 2(o fata si un baiat) au asteptat mult timp dupa acesta si cand au deschis ura a iesit o multime de apa si baiatu era mort. Asta e tot ce-mi amintesc. Daca aveti macar o idee despre ce ar putea sa insemne nu eziati sa-mi scrieti.

3 răspunsuri:
| Alexandr a răspuns:

Eu zic sa nu iti faci griji si nu iti mai dori sa mori!

| AlexDFY a răspuns:

Cati ani ai? Nu te mai gandii la sinucidere, o sa iti treaca in ceva timp, gasesteti prieteni cu care sa vorbesti, si amintesteti ca nu mai ai mult de suportat, timpul trece repede, multa bafta, cat despre vis, nu prea ii vad legatura.

| OldSoul a răspuns:

Daca ii dai o importanta visului, aici ma refer daca te gandesti la el, da e posibil sa te afecteze si actiunile vorbele spuse sa fie influentate de vis, dar daca il ignori nu vei avea nici o problema, sfatul meu e sa ignori acest gen de vise.