Are 15 ani...un copil care a avortat un copilas!
Oare unde este mama ta?
Oare unde sunt parintii tai sa te controleze, sa stie ce faci si unde emergi?
Cum este posibil sa te apuci de sex cand tu nu esti inca dezvoltata normal, cand esti tu insati un copil mic?!
parinti astia ar trebui trasi la raspundere pentru ca nu te supravegheaza si nu-ti fac educatie!
De ce te bagi in viata mea? Părinții mei ştiu, Nu trage concluzii pripite. Nu judeca, doar Dumnezeu ma judeca? Iti e clar? Daca vrei sa răspunzi, da un sfat, Nu judeca! Si veni vorba de educatie, am primit o educatie foarte bună! Si copilul nu l-am facut din cauza mamei iubitului meu. Nu judecati! O zi buna.
Ca ti-ai informat parintii ca esti insarcinata, nu-i echivalent cu a-ti intreba parintii daca iti dau voie sa ai sex de la 15 ani!
Lipsa educatiei si rebelismul unui copil obraznic duc aici.
Pacat, daca s-ar fi ocupat cineva de educatia ta nu ajungeai aici.
Problema este ca, acum esti copil si nu poti intelege ce-i rau, dar mai tarziu in viata, vei regreta ce ai facut acum.
Ți-a plăcut prea mult pla și nu ai mai rezistat. Nu te judec însă ăsta e adevărul, dar totuși făcând asta trebuia să îți asumi o responsabilitate că *** oricine știe cum apar copiii că doar nu barza îi aduce.
Probabil in subconștientul tau îți dai seama de gravitatea acestui lucru și e o forma prin care conștiință ta reacționează.
Mi-e scarba de tine... oare cine te-a pus sa te *** la varsta asta? Ai fost violata sau? Ca alt motiv intemeiat nu cred ca ai putea avea s-o faci desi esti un copil.
Daca nu e asta motivul, de ce n-ai putut ramane la iubire platonica pana la 18 ani sau in caz contrar, daca esti o panarama sa folosesti prezervativ?
Nu judec, dar asta e adevarul.Am zis ceva gresit? Un om care primeste o educatie corespunzatoare se concentreaza doar asupra studiilor pana la facultate(cel putin), nu la alte prostii si "iubiri"copilaresti.
Daca avordai cand acel copilas avea 2 luni era in regula, dar la 5 luni cand incepe deja sa miste e un pacat, unul mare.
L-ai ucis, e normal sa sa sangerezi dupa.Nu e asa usor dupa avort. Poti avea dureri intense o perioada, dar dupa va fi in regula.
Ai auzit un planset de copil desi nu era nimeni acolo, poate ca sufletelul acelui copilas isi plangea durerea de a fi parasit inca nenascut.
1. E normal sa sangerezi
2. Ce sa insemne? Plangea un copil, sigur nu fatul tau, ca daca era atat de mare incat sa planga, sigur nu puteai face avortul.
Nu ai înțeles. De ieri nu mai sângerez, am sângerat foarte mult pe moment. Am intrebat daca e normal sa nu mai sângerez deja? Şi eram in 4 luni jumătate, era destul de mare.
Ai fost diagnosticata ca esti afectata de o boala care nu permite ca sarcina sa fie mentinuta si trebuie in mod obligatoriu sa se recurga la intreruperea sarcini pentru a nu-ti fi pusa viata sau sanatatea in pericol? Sau o comisie medicala a constatat ca fatul este afectat de vreo boala incurabila sau prezinta malformatii deosebit de grave incompatibile cu viata? Ori varsta sarcinii a fost cu totul alta fata de cea prezentata in intrebarea ta?
misauratcuviata întreabă: