| Suparata23 a întrebat:

Ieri,am facut chiuretaj. Am sângerat doar atunci foarte mult,şi nu mai sângerez. E ceva normal sau anormal? Şi încă ceva,cât timp eram pe masă auzeam un plânset de copil, deşi nu era nimeni pe hol. Ce înseamnă?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns:

Ți-a plăcut prea mult pla și nu ai mai rezistat. Nu te judec însă ăsta e adevărul, dar totuși făcând asta trebuia să îți asumi o responsabilitate că *** oricine știe cum apar copiii că doar nu barza îi aduce.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Gândește-te că ai omorât un copil. Cum te simți, anyways?

| danay72 a răspuns:

Probabil in subconștientul tau îți dai seama de gravitatea acestui lucru și e o forma prin care conștiință ta reacționează.

| BlackRose03 a răspuns:

Mi-e scarba de tine... oare cine te-a pus sa te *** la varsta asta? Ai fost violata sau? Ca alt motiv intemeiat nu cred ca ai putea avea s-o faci desi esti un copil.
Daca nu e asta motivul, de ce n-ai putut ramane la iubire platonica pana la 18 ani sau in caz contrar, daca esti o panarama sa folosesti prezervativ?
Nu judec, dar asta e adevarul.Am zis ceva gresit? Un om care primeste o educatie corespunzatoare se concentreaza doar asupra studiilor pana la facultate(cel putin), nu la alte prostii si "iubiri"copilaresti.
Daca avordai cand acel copilas avea 2 luni era in regula, dar la 5 luni cand incepe deja sa miste e un pacat, unul mare.
L-ai ucis, e normal sa sa sangerezi dupa.Nu e asa usor dupa avort. Poti avea dureri intense o perioada, dar dupa va fi in regula.
Ai auzit un planset de copil desi nu era nimeni acolo, poate ca sufletelul acelui copilas isi plangea durerea de a fi parasit inca nenascut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o criminala!
Mazga aia din tine a plans pentru ca are viata!

Ia-ti crema solara sa nu te arzi de la flacarile iadului!

| 17Ioana a răspuns:

1. E normal sa sangerezi
2. Ce sa insemne? Plangea un copil, sigur nu fatul tau, ca daca era atat de mare incat sa planga, sigur nu puteai face avortul.

| Suparata23 explică (pentru 17Ioana):

Nu ai înțeles. De ieri nu mai sângerez, am sângerat foarte mult pe moment. Am intrebat daca e normal sa nu mai sângerez deja? Şi eram in 4 luni jumătate, era destul de mare.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Suparata23):

Ai fost diagnosticata ca esti afectata de o boala care nu permite ca sarcina sa fie mentinuta si trebuie in mod obligatoriu sa se recurga la intreruperea sarcini pentru a nu-ti fi pusa viata sau sanatatea in pericol? Sau o comisie medicala a constatat ca fatul este afectat de vreo boala incurabila sau prezinta malformatii deosebit de grave incompatibile cu viata? Ori varsta sarcinii a fost cu totul alta fata de cea prezentata in intrebarea ta?