| miru231271 a întrebat:

Buna ieri am iesit afara cu doua prietene si ma plictisisem si am plecat si cand sa plec a venit o fata daca ma joc cu ea palete si din moment ce nu puteam sa zic nu m-am jucat si ele doua m-au vazut si s-au suparat pe mine ma jucam cu ea si au trecut pe langa mine nu mau bagat in seama zici ca nu eram acolo mergeau cu biciclete...si acum nu stiu ce sa fac ca eu cu una dintre fete eram cele mai bune prietene si o cam uram pe fata ai si acum ele doua nu mai vorbesc cu mine. Ajutati-ma va rog spuneti-mi ce sa fac! dau funda la un raspuns care o castige le aplic pe toate si cel care a functionat castiga!

Răspuns Câştigător
| Pufarinee a răspuns:

Miruna deoarece sunt verisoara talaughing...lasa-le in pace ca ele o sa piarda pana la sfarsit! OAmenii se schimba.Iti faci prieteni noi...nu le mai astepta pe ele.Ele nu te merita ca prietena.Si cu cele doaua prietene noi te intelegi f bine!

3 răspunsuri:
| KarinuTzaa a răspuns:

Pai, ii poti explica si ii poti cere scuze deoarece nu vroiai sa se ajunga la asa ceva. Sigur te va ierta daca e prietena ta cea mai bunahappy
Bafta multa!

Răspuns utilizator avertizat
| DianaBia a răspuns:

Pai.Daca nu mai vrea sa vorbeasca cu tine inseamna ca nu mai vrea sa fiti prietene, dintr un motiv anume.intreab o care-i motivul... poate se intelege mai bine cu cealalta fata acum.