| Wildie a întrebat:

Ieri cand mergeam la baie am descoperit pe chiloti o 'chestie' maro-rosiatica, zcum 5 minute la fel. Ma sperie... ce poate fi? A...si daca ajuta la ceva spun ca nu am avut ciclu pana acum.

Răspuns Câştigător
| Shugareala a răspuns:

Da happy incepi o noua etapa in viata ta. Iti vine menstruatia happy

14 răspunsuri:
| Biia_1274 a răspuns:

Pai atunci e clar ca e momentul sa iti vina.Nu te speria.Consulta-te cu mama ta si ea te va ajuta.:*

| moldovan62 a răspuns:

Pai eu cred ca ti-a venit ciclul vb cu mama ta e cel mai sanatos tongue

| Rez0o a răspuns:

Pai pot fi menstrele!

| Ćřęøےίиąą a răspuns:

Aa pai inseamna ca ati da un semn de ciclu happy deci trebuie sa-ti vina happy stai linistita ca nu e nimic asea mi s`a intamplat si mie laughing si la toate fetele.

| AdDa1502 a răspuns:

Ti-a venit ciclul...du-te la mama ta si spune-i.sau iti pui chilotii in clor ca sa se duca sangele si iti pui un tampon pe alta pereche de chiloti...dar cel mai bine ar fi sa te duci la mama ta si sa-i spuiwinking succes

| MissL a răspuns:

Bun, e prima ta menstruatie, iei un absorbant il aplici pe lenjerie si ar fi bine sa-i spui si mamei tale :* o sa dureze cam 3-4 maxim 5 zile stai linistita, nu te speria :*

| iJustHaveFun a răspuns:

Pai daca pana acum ai avut secretii vaginale : asta poate fi o infectie.
Daca curge cate un pic: ti-a venit :d CONSULTA UN MEDIC GINECOLOG SAU MAI INTAI PARINTII ca s-ar putea sati fi venit sau sa ai ceva infectie

| Adinutza_7662 a răspuns:

E ciclu laughing nu te speria

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Urmează să îţi vină menstruaţia. Hrăneşte-te bine şi bea multe lichide, pentru dureri ia NO-SPA.
Spală-te pe mâini înainte şi după ce vei schimba absorbantul.

Baftă!

| cryssa a răspuns:

Felicitari, acum ailaughing

| diidii a răspuns:

Este menstruatia, sau ciclu.
Daca este prima oare cand ai este normal sa ai foarte putinwinking
Ai grija luna viitoare sa nu ai neplaceri.:-s
Funda?batting eyelashes

| Alice a răspuns:

Buna.
ti-a venit menstruatia.
asa e la inceput.
nu te speria.
puneti un tampon de la mama ta si gata. nu e nimic rau. adica nu intra in soc. nu e nimic. acum gandeste-te esti femeie. deci nu te speria asa e la inceput. dupa cateva luni nu o sa iti vina si dupa din nou o sa-ti vina. ai grija. mai bine le-ai zice si alor tau. gata deci nu te speria. e totul ouchei. asa s-a intamplat la toti. take care.

| Ćřęøےίиąą a răspuns:

Sau poate sa durezewinking 7 zile cum ma tine pe mine crying((

| Biby a răspuns:

Buna.
Ti-a venit menstruatia.happy