| andreea2011 a întrebat:

ieri dimineata am avut presimtirea ca mi se va intampla ceva rau.ca alta data, asta s a intamplat la scoala.cand pe la sf zilei cea mai buna prietena de la scoala nu a mai vrut sa fie prietena cu mine, si s au mai intamplat mai multe ghestii de asta, vreau sa mai spun ca nu este prima oara cand am presimtiri, oare sunt medium sau este o coincidenta? e a 1 000 000 cand mi s a intamplat.

3 răspunsuri:
| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Si eu patesc asa. straight face NU e coincidenta, nu are cum, daca nu ai ceva special, nu poti avea nicio presimtire. straight face eu zic ca totusi e de bine sa simti ce va fi in viitor, poate pe parcurs vei exploata mai mult aces dar si nu vei simti doar, ci si vedea. crede-ma ca poti avansa in chestiile astea, devii medium.desi na, e cam cudat si destul de infricosator si pentru tine, dar, repet, e un dar.winking

| AnaEindragostita a răspuns:

Mie mi se intampla lucruri pananormale si aud voci( pentru ca nu mai mergea la biserica) acum merg si nu mai aud ia incearca si tu...

| ZyReXe a răspuns:

Sall nu este i coincidenta si mie mi se intampla asa ca trebuie sa te bucuri ca este un dar de la Dumnezeu sa vezi ceva care seamana cu ceva din viitor asa ca incearca sa eviti cumva chestile pe care le ai presimtit sau le ai visat o sa te descurci iti zic eu si inca ceva

Nu degeaba se spune ca, Corpul Uman este cea mai sofisticata "masinarie" din lume