| AmaliaM a întrebat:

Bună!
Ieri dimineaţă m-am trezit cu o durere de oase destul de apăsătoare. Mai exact mă durea coloana si încheieturile. Până la amiază starea mea s-a agravat. Am încercat să fac faţă orelor de curs dar după prima oră am început să tremur necontrolat şi să ameţesc.
Am luat câteva antibiotice şi am început să mă simt mai bine. Problema este că tot mă simt foarte ameţită, mai ales daca mă ridic în picioare.
Vă cer un sfat. Un medicament care să ajute la vindecarea gripei ( asta presupun că am) în cel mai scurt timp, astfel încât luni să pot merge la şcoală.
Dacă se poate să îşi dea cu părerea o persoană specializată, sau care cât de cât ştie despre ce e vorba.
P.S. : am 14 ani împliniţi acum o lună şi ceva şi părinţii mei nu sunt în oraş weekend-ul ăsta deci nu am cărui adult să-i cer ajutorul.

FUNDĂ!

1 răspuns:
| BiuL a răspuns:

Cum sa iei antibiotice dupa ureche? In primul rand la scoala exista medic, acolo trebuia sa mergi daca ti s-a inrautatit starea, in al doilea rand, poti merge la medicul de familie sau chiar la urgenta. Daca nu vrei, stai in casa pana luni, sa vezi ce se mai intampla, dar nu mai lua antibitioce, presupun ca tremurai din cauza temperaturii, ia-ti-o si daca e mare ia ceva medicamente de febra de genul aspirina, paracetamol, daca luni esti tot asa fugi la medic.