| RalucaRaluuCrazyy15 a întrebat:

happy Ieri, la scoala am dat un test. Azi-noapte am visat ca am luat nota 5! sad Si eu chiar nu sunt de nota 5! Ce inseamna? Daca o sa iau nota asta!? Please! FUNDA! big grin

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

A fost un vis, atât. Depinde cât de stresată, ori de liniștită ai fost, când ai adormit. Și eu mă visez uneori în examene (deși a trecut ceva timp de la absolvirea facultății), dar nu înseamnă că voi și susține... Poate doar dacă aș trece la interpretarea visului, l-aș suci, l-aș învârti (ceea ce nu obișnuiesc) și aș ajunge la alte concluzii, și m-aș gândi la alte "examene", ca la niște lecții de viață...
Tu, dacă ai învățat, vei obține o notă mare.

3 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Inseamna ca stresul de la scoala ti-a mancat nervii sau mintea. - Inseamna ca esti prea stresata, iti orzi unghiile ca ce nota vei lua. Ce te-ntere cat iei? Nu te afecteaza la bac. Poti lua si 1, daca media e macar 5 - treci. Apoi, poti lua tot 5 pe linie, si la bac 9! Bacul conteaza, asa ca nu te ma istresa ca un om lud pentru note. Vezi sa stii si sa ai informatii in cap, nu sa le tocesti aiurea ca pe o poezie. Incearca sa folosesti ce inveti si in viata de zi cu zi. Conteaza ce 'bagaje' ai la 'mansarda'. Poate a fost pusa cine stie cum intrebarea - si nu s-a inteles ce se cere. Daca nu stii nici lucrurile elementare, atunci sa iti faci griji ca poate prostia exceleaza - daca nu e cazul, atunci ar trebui sa ti se falfaie de toate. Bacul conteaza si modul in care iti fixezi cunostintele, nu notele! Sau esti dinaia obsedata ce alearga dupa note?

Răspuns utilizator avertizat
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

De ce nu? Eu anul trecut am visat ca o sa iau un 8 la istorie. Acum câteva seri, am visat punctajul pe care o sa il iau la olimpiada. Acum doua seri am visat ca am dat proba la sport, iar ieri chiar am dat-o.
Dar asta nu înseamnă ca si la tine se va adeveri. Adică, este posibil daca zici ca tu chiar ești de 5. In fine, depinde de ce ai făcut la test.