| Dooolce a întrebat:

Ieri m-am certat cu prietenul meu.S-a suparat ca nu i-am raspuns la telefon..Crede ca il insel..etkk..Si am vorbit prin sms-uri si mi-a zis ca s-a saturat de mine si ca am o nesimtire curata in minecryingsi ca pune punct relatiei.M-au durut enorm vorbele lui. Aproape ca am inceput sa plang.dDar..seara m-a sunat si mi-a zis ca ma iubeste si ca nu poate sa stea fara mine..ca a spus-o la nervi...sa il iert.dar i-am zis ca nu ne mai impacam si numai vreau sa aud de el..acest lucru nefiind adevarat..am zis doar sa vada si el cum e sa fii ranit..Intrebarea este:Credeti ca ar trebui sa ii mai dau o sansa si sa il sun sau sa ne despartim pentru totdeauna?crying(

Răspuns Câştigător
| ChristtineA a răspuns:

Daca nu tinea la tine si nu te iubea, nu se mai supara enerva si nu te mai suna seara sa va impacati. Eu zic sa-i mai dai o sansa pentru ca, din cate ai scris tu mai sus, si tu il iubesti sau macar tii la el. happy:*
Succes >big grin

5 răspunsuri:
| anDa a răspuns:

Draga mea, toate ne-am confruntat, ne confruntam sau ne vom confrunta cu probleme asemanatoare. Nu trebuie sa te apesi prea mult, trebuie doar sa te gandesti lucid la ceea ce doresti. Daca vrei sa continui relatia cu el, vorbeste cu el, spune-i care este parerea ta, discutati si rezolvati-va problema. Pentru ca discutia, este cheia. Succes!

| Joannaa a răspuns:

Depinde acum ce simti pentru el, daca il iubesti cu adevarat si nu poti trai fara el atunci acordai o sansa daca te vei desparti de el o sa regreti mai tarziu.Asa ca parerea mea e sa te impaci cu el.Bafta!tongue

| arual93 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa iti urmezi sentimentele.Ce iti doresti, ce simti pentru el, decizia de a te desparti de el te va face sa suferi pentru ca il iubesti sau iti este indiferent, aceste intrebari trebuie sa ti le pui, doar tu poti sti daca ii poti acorda cu adevarat o sansa, toti am spus cuvinte dureroase pentru o persoana si apoi am regretat

| LSR a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa-i mai dai o sansa, deoarece fiind furios nu-ti dai seama ce vorbesti.Cind esti inervat poti sa spui multe cuvinte urite fara sa-ti dai seama ca ranesti pe cineva.

| Denisa30 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa ii mai acorzi o sansa. Mi s-a intamplat acelasi lucru. Doar ca eu eram aia care vorbea aiurea si am regretat apoi. Trebuie sa-l intelegi. Era doar ingrijorat pentru tine. Daca nu te-ar iubi nu i-ar mai pasa de tine si nu s-ar mai supara atat.