Oh Doamne dar n-are cum sa se impace cu tine peste cateva ore, adica ce om ar fi ala care se razgandeste asa una doua? Ai rabdare, da-i spatiu, inderpateaza de el sa apuci sa iti simta lipsa, sa i se faca dor, stii tu oameni apreciaza ce au dupa ce pierd, ignora-l vreo 2 saptamani si incearca sa iti tii mintea ocupata, fa ce nu ai apucat acum de exemplu a girl`s night out, iesi numai cu fetele, radeti si barfiti ce baieti draguti vedeti etc, uite-te la filme happy, viziteaza-ti rudele, ocupata-te de scoala si cine stie peste cateva saptamani o sa ii se faca dor si o sa te sune el propunandu-ti o intalnire sau impacare daca nu, poate chiar incepi sa treci incet incet peste el si o sa iti dai seama ca viata ta nu sta intr-un baiat, ca oceanul e plin de peste si exista alte motive pentru care sa fii fericita.
O.o Stiu cum ar fi ca si eu cu pretenu meu ne certam si foarte urat si erai 3 ani cu el pacat.Dar de ce v-ati despartit si erati 3 ani impreuna ar fi trebuit sa fi stiut tu ceva sau te-ai plictisit de el sau iti pune interziti.Si el de ce nu vrea sa se inpace cu tine? Daca te iubeste o sa se intoarca iti garantez! Sa fi sanatoasa si lasa ca o sa vina inapoi dupa tine.