| Chriss_5780 a întrebat:

ieri m-am impiedicat de o banca la scoala si am dat cu capul de coltul bancii...eu nu am simtit nimic dar imi curgea o gramada de sange! No bun si m-am dus la cabinetul scolii si mi-a pus un pic de pansament cu rivanol'! Cand am ajuns acasa m-am uitat in oglinda si mi s-a parut ca aveam un pic de par prin in coaja juliturii'! Si acum imi este frica sa ma pieptan ca o sa trag cu peria sau piaptanul firul de par din coaja si o sa ma doara.
Funda daca imi spui ce sa fac!
P. S julitura este sus in partea dreapta a capului.Cum vine ochiul, nu e in sus e in dreapta!

Răspuns Câştigător
| MoRtY a răspuns:

Hmm...imi pare rau ca te-ai lovitsad. oricum pieptanate cu grija, dar eu zic ca ar fi mai bine sa faci cumva sa iti scoti acel fir de par.sa nu cumva sa se infectezestraight face Bafta! bye>big grin

4 răspunsuri:
| annelie a răspuns:

Pai spala-te cu apa si cand nu mai e sange piaptana-te linistita sau poti sa te pieptani fara acea zona
hope it helpshappy

| Alex_7297 a răspuns:

Taie firu care e prins cu o foarfecă, si după poţi să te piepteni cât vrei!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu ar fi bine sa incerci sa tragi. Daca esti foarte speriata, du-te la cabinet si arata-i asistentei. Dar probabil cel mai bine ar fiisa astepti sa te tragi de partea aia a parului dupa ce se inchide rana.

| Chriss_5780 explică:

AM editat intrebare da vad ca nu a aparut.mai spun odata.
P. S, julitura e mai sus de ochi i partea dreapta(IN PAR)