| Lovepoison a întrebat:

Ieri mi s-a intamplat ceva mai ciudat (spun eu) Vorbeam cu un baiat de 17 ani pe mess, eu vorbesc cu el de un an de zile si facem proiecte si povesti SF impreuna dar ieri seara mi-a zis ca ma iubeste, ca ar vrea sa ma sarute, ca avem foarte multe in comun (asta e adevarat) si chiar mi-a desenat si o inima pe un site de arta. Mai zicea ca tare ar vrea sa ma viziteze inainte de Craciun. Recunosc ca si eu il iubesc... dar el e din Bacau, eu din Suceava si nu ne-am intalnit niciodata fata in fata. Sunt constienta ca nu pot sa am incredere 100% in primul baiat, mai ales daca am vorbit doar pe mess. Deci... ce ma sfatuiti sa fac? Sa mai vorbesc cu el sau sa il uit?

3 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Eu sunt de parere ca exista dragostea la distanta cunosc un caz in care cei doi parteneri locuiau in tari diferite si 4 ani se vedeau odata la 3 luni si s-au casatorit si au si 2 copii. Daca tu crezi ca e sincer eu zis sa incercati,totusi nu e o distanta chiar asa mare intre voi, iar daca vezi ca nu merge sa ramaneti macar prieteni.
Succes:*
Pa, pa
Funda?batting eyelashes

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Am avut si eu o relatie de genul asta si n-a tinutoh go on.Normal ti-as zice ca nu o sa mearga, dar am atatea cunostinte care au relatii la distanta si le merge bine.Cred ca am fost eu am ghinionistaoh go on.
Oricum, daca ai incredere in el si il placi atunci intalneste-te si vezi dup'aia daca vrei sa continui relatia sau nu.

| d1onn5o a răspuns:

Intai intalneste-te cu el, vezi cum se comporta, si dupa te decizi, nu are rost sa te intrebi acum cand tu nu l-ai vazut vreodata fata in fata.