Pai eu as spune ca mai bine ii zici decat sa ascunzi. Gandeste asa ( dupa vacanta te asculta la o materie si mai iei o nota proasta. Cum ii mai spui tu mamei tale? ) Ma refer ca ma bine ii zici acum si incerca sa inveti putin mai bine la anul pentru ca daca dupa vacanta mai iei o nota mica notele s-e aduna si cum ar fi sa ii spui mamei,, Am 5 de 4 in catalog ``. Stiu ca e greu. Asta e parerea mea! Succes! Funda?
Nu-ti face griji si eu anul trecut am luat la un test 6 la mate [bine nu in teza ca tine] si le-am zis alor mei si intr-adevar mi-au luat calculatorul 3 zile, dar vorba aia minciuna are picioare scurte, deci spune-le. Mai am o colega in aceeasi situatie ca tine: a luat 3. 50 in teza si nu vrea sa le zica a lor ei. Calmeaza-te, nu e un capat de tara, ok?
Rupe testul
Dai foc.
Sau o:-) Nu o chema la sedinta.
Asa diriga/dirigul no sa ii zic in al 2 lea semestru notele si de pe primul o:-)
Bafta
Mama ta are dreptate. L-a ce ti-a fost gandul? Eu in locul ei ti-as lua telefon, calculator, mp4, Ipod, mp3, etc. si nu ai mai iesi din casa pentru muuuuult tomp. Oricum ar fi va afla.Asa am ascuns eu aul trecut niste note si m-au certat ca nu le-am spus, nu de nota(ma rog nici nota nu era 4, nici la teza ca si la tine). Deci pentru tine conteaza sa treci clasa, nu sa stii? Mama mea imi zice tot timpul: "Suporti consecintele faptelor tale". Asa si tu.
Pai si nu are dreptate mama ta cand iti spune lucrurile astea?
Nu ai cum sa ascunzi, du-te si arata-i mamei tale ce fetita desteapta si silitoare are la usa. Sa iei 4 inseamna sa fii complet paralel, ce naiba ai facut tot semestrul? Ai chiulit? Ai scris biletele de amor? Imposibil sa iei 4 decat daca nu te duce bibilica deloc.
Ascendent
Sall. Sunt si eu in aceeasi faza ca si tine doar ca nu teza si nici 4 nu e ca e 3. In fine povestea nu conteaza si mnah normal ca nu le-am zis nimic alor mei si cica mama a aflat de mult si vrea sa vada cat o mai duc cu zaharelul. Faza e ca nici nucred ca ii spun repede si treaba e ca am note destul de bune si daca ii zic...ei nu stiu ce sa zic dar totusi ar trebui sa le spui. Eu nu o sa fac asta prea curand. Bafta!
Uite mai ia in ziua aceea o nota buna eu am luat un 10 la bio si apoi o sa ii zic de nota (2) si pe langa mai spune-i o povestioara ca nu ai avut timp, ca nu ati facut asa ceva, ca doamna s-a enervat pe alti copii si v-a dat foarte greu dar la mine e ca nu ne-o trece in catalog daca o semneaza parintii si asa ca trebuie sa o semneze... succes
Marius339 întreabă: