anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri seara la ora 9 mi-a venit prima menstruatie (am 12 ani). Am adormit cu tampon, pantalonii nu s-au patat, era totul ok. Am o intrebare: sa ii zic mamei? Inca nu stie, dar daca afla ii zice tatei si de tata imi e rusine ca zice la tot orasul...sa ii zic sau nu?

5 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Eu zic sa ii spui mamei tale si roag-o sa nu ii spuna tatalui tau.

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles. Fara discutie. Mama ta iti poate da cele mai bune sfaturi. Tot ea va fi cea care va cumpara absorbantele, etc. Mama ta trebuie sa-ti devina cea mai buna "prietena" si confidenta de-a ta. Sa cresti mare.

| Emilian65 a răspuns:

Vorbeste cu mama si spune-i tot ce s-a intamplat. Nu trebuie sa-ti fie rusine de mama ta, ea te va invata multe de acum inainte in ceeace priveste ciclul menstrual.

| LoveSleep a răspuns:

N-o să-i zică nimic lu' taică-tu, nu e problema lui și oricum, nu cred că-l interesează asta. Și chiar dacă ar face-o, nu e nimic de care n-ar mai fi auzit și totodată, e conștient că o să ți se întâmple la un moment dat.
Și de ce ar zice 'la tot orasul'? Exagerezi.

| XxBlueRosexX a răspuns:

Normal ca trebuie sa ii spui mamei tale fara nici o rusine, si ea a trecut prin asta si iti va da cele mai bune sfaturi, si chiar daca afla tatal tau nu e nici o problema si el stie ce e asta si daca mama ta il roaga sa nu spuna nimanui nu cred ca o va face. Dimineata cand te trezesti mergi la mama ta si ii spui ca ai devenit domnisoara sau pur si simplu ca ti-a venit. happy Bafta