Timpul le rezolvă pe toate. Încearcă să nu te mai gândeşti la el, să-ţi găseşti ceva pe care să te concentrezi o vreme şi cu timpul o să uiţi.
Baftă!
Ştiu prin ce treci că şi mie mi s-a întâmplat.Ţi-e greu acum,simţi că nu poţi să-l uiţi dar cu timpul vei reuşi. Ştii că se zice că nu-i poţi porunci sufletului să nu mai iubească pe cineva, timpul va face asta, timpul le vindecă pe toate.Eu zic să nu te mai gândeşti la el, să-ţi găseşti ceva de făcut care să-ţi distragă atenţia de la el că dacă te vei gândi la el în continuare îţi vei face mai mult rău.Desenează,ascultă muzică, înscrie-te într-o activitate extraşcoalră - fă ceea ce-ţi place ţie, fă ceva ce ştii că îţi necesită atenţia şi nu vei mai avea timp să te mai gândeşti la el. Poţi să mai ieşi şi cu prietenii că poate te vor mai distrage de la el.Eu spun că dacă te face să suferi nu merită să mai plângi după el.Meriţi pe cineva mai bun
Incearca sal urasti si sa vezi toate partile rele din el o sa treaca si asta cum au mai trecutttttttttttttt.