Nu există astfel de tratamente.
Chiar cu cîteva minute în urmă am auzit-o pe Andreea Berecleanu, de la ANTENA, care a spus că toate aceste rețete pentru orice fel de remedii ( ten, riduri, căderea părului și altele de acest gen ) sunt niște înșelătorii, bune doar pentru a scoate bani din buzunarele naivilor.
Remedii, pentru ten și riduri sunt: odihnă, de cel puțin 8 ore pe zi, neconsumarea în exces a băuturilor alcoolice.
Iar pentru păr, toate aceste loțiuni ( șampoane și alte minuni), toate pe bază de chimicale, sunt cele care favorizează și grăbesc căderea părului.
Spălarea părului, doar cu săpunuri mai puțin acide ( cele pentru bebeluși), sunt cele mai indicate și atît. Eventual să folosiți niște ceaiuri de plante. Levănțică, mentă, mușețel.
Hey!
Samponu parusan este un fake, nu este bun de nimica.Sincer îți spun. Și mie îmi cădea parul foarte tare dar după ce am aflat de la o ruda apropiata de uleiu de măsline și lămâie, parul meu e acuma bestial. Nu imi mai cade parul nu mai fac mătreața +acuma atrag și gagima spăl cu un șampon care este 2& 1 ți-l recomand.
Bună. Cum se numește acest șampon? MERCI
Pe Anca Serea o cunosc de foarte mult timp. reclama este mincinoasa. Ea a avut totdeauna un par bogat. Imi pare rau ca s-a tretat la asa ceva. Pacat >... dar pentru bani
Diorrus întreabă: