| Ioana :x a întrebat:

imi cer scuze ca postez aceasta intrebare la categoria aceasta. Am luat o pisica de la un prieten are 2 Ani cand am adus-o acasa si am scos-o din cutia in care am adus-o era ffffffff agitata si alerga iar acum nu mananca deloc, nu bea nimic se ascunde sub pat de fapt sub tot ce gaseste daca o tin in brate sta dar daca ii dau drumul se ascunde. Nu stiu ce sa fac sa NU mai fuga va rog ajutati-ma! dau fundita Multumesc aNticipat!

10 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Pune-i mancare si apa la vedere...si nu o stresa. Pur si simplu poarta-te ca si cum nu ar fi acolo.Seara cand dormi sau e liniste, iese in recunoastere.

| Ioana :x explică:

Si a rog si daca stiti motivul ...care o face sa se agite asa tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare animal are un anumit teritoriu al lui.Acolo la tine de asta se ascunde.Va mai dura un pic pina se obisnuieste.

| cristina4love a răspuns:

Este normal.Este speriata, nu cunoaste locul, totul nou pentru ea inclusiv tu.Pai incearca sa vorbesti cu ea incet, bland, sa inerci sa te apropii de ea putin sa prinda incredere in tine.Sa vada ca nu i se va intampla nimic. Eventual incearca sa o chemi la tine cu putina mancare. Dar nu o brusca, pentru ca se va speria si mai rau.Cu timpul se va obisnui.Lasa-i niste mancare si apa undeva si se va servi singura:*

| BarBye a răspuns:

Incerca sa te atasezi de ea.
jpaca-te cu ea... magai-o(in cazul in care sta) tongue

| Arthur a răspuns:

La varsta asta e normal. E posibil sa nu se obisnuiasca niciodata la tine in casa si cu prima ocazie s-ar putea sa-si ia valiza.hee hee
Ca sa fii sigura ia-ti una micuta, un pui, care se va obisnui cu tine si cu casa ta de la inceput.
Succes!

| Andreeagen a răspuns:

Pai nu prea e obisnuita nu stiu cat o sa ii ia sa se obisnuiasca sau daca o sa faca asta vreodata eu iti pot spune ca am luat odata o pisica. care statea pe unde putea... si mieuna zi si noapte deja nu o mai suportam n-am avut incotro a trebuit sa o expediez. cred ca era putin cam... dusabig grin da sa speram ca ata o sa se acomodeze.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu recunoaste casa de asta se comporta asa dar se obisnuieste cu timpul.

| crissmy a răspuns:

Nu s-a adaptat... stai mai mult timp cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e pana se obisnuieste cu noua casa. Iti trebuie rabdare si sa nu o stresezi. Se intampla de multe ori cand iti iei un animal nou.
Mancarea si apa, undeva sa-i fie la-ndemana.