anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna imi cer scuze daca vor aparea greseli dar e ceva foarte grav un prieten de al meu de 17 ani cu care m-am certat sia luat motocicleta si a plecat "la plimbare" a facut accident toate astea mi leau zis fratele lui care e mai mic decat el si asculta mai mereu vb cu fratele lui alin pe mess si deodata la strigat taicasu` sai zica ca fratisu` a facut accident (astea mi leau zis alin) si e ciudat ca alin a urcat scarile si coborat in 10 sec si de unde mai pui ca a si vb cu taicasu` cand a venit in camera la el mi-a spus tot a plecat acolo la "fata locului" eu am ramas speriata avand in vedere ca eu eram cauza accidentului. Apoi intra varsa pe id celui cu motoru` sa imi zica ca e grav si ca pleaca la fata locului dar daca era asa grav nu mai intra sai sch parola lu` varsu` si sa piarda timpu` explicand ca e vina mea. Dimineata urmatoare am cautat prin toate ziarele si revistele "Accindete rutiere motociclisti" am gasit vrute si nevrute cazuri si din seara precedenta si cum de nu a dat cazul lui avand in vedere ca taicasu` e foarte cunoscut in acel oras si bogat are mai multe firme etc. Si daca era sa pateasca ceva mai grav imi dadea fracsu` mesaj sau ma suna sau intra pe mess pnm.Eu si inca alte 2 fete credem ca e aranjat sunt mult prea bine puse lucrurile cap la cap.Bine ca eu n-am spus tot ca ar fi prea mult.Eu pe baiatu` ala il stiu zambaret fericit in niciun caz cu ganduri din astea.Va multumesc si va rog sa-mi spuneti daca e aranjat.

Răspuns Câştigător
| Puka_4498 a răspuns:

Desigur ca'i aranjat, daca nu era fratele lui sau varsa te chema si pe tine la fata locului.Vineau parinti lui la tine si chesti deastea.Il vedeai si uh in ce stare e.Deci e arnjatwinkingNu'ti face gtiji big grin

3 răspunsuri:
| LolNope a răspuns:

Poate cand a zis "a facut accident" se putea referi la o pana, probleme cu motocicleta sau un accident cu cateva zgarieturi mici.

| DyanushDydy a răspuns:

Noi avem o relatie la distanta asa ca...nu pot sa ma doc acolo ne despart ctv sute de km.

| DyanushDydy a răspuns:

Nu nu e pana.a intrat cu viteza intr-un tir a sarit in aer cativa metri acum...e in franta la un spital e in coma.Mia spus vara lui ca avea capu` spart da la cusut o rana la mana si la picior.Cate sanse are de supravieture? Mia spus ca acolo e mai bine are multe sanse.