| RoseOfTheFire a întrebat:

Buna imi dati si mie niste sfaturi maine am intalnire cu prietenul si sunt cam timida ce pot face in asa fel sa fiu serioasa dar in acelasi timp si glumeata adica tot cu masura sa fie si sa isi faca o parere buna despre mine?

3 răspunsuri:
| underc0ver a răspuns:

Hmmmmm...nu stiu ce sa zic...incearca sa faci si u glumewinkingPoarta-te frms si nu fii asa timida! Baietilor nu le plac ftele timidewinkingAsculta asta de la mine! Doar sunt baiat! Baietilor le plac cel mai mult saruturilewinkingDar depinde si unde are loc intalnirea! Daca e in park.imbraca-te mai trendywinkingBlugi mulati, Tricou cu inscriptii, Pantofi/Adidasi/Bascheti dupa alegerewinkingDaca e la restaorant te imbraci la felwinkingwinkingwinkingNu fii chiar asa fardatahappyBaietilor nu prea le place sa vada fetele aranjate ca la scoalawinkingDar depinde si de baiat!:.:Bafta:.:.

| RoseOfTheFire explică:

da mersi mult happy

| tabittha a răspuns:

Asta depinde si cum te ia el. Insa poti sa presari pe ici pe colo cate o glumita, ironie. Incearca sa ii raspunzi la intrebari, folosindu-ti inteligenta si tot odata atinge subiecte placute, la care puteti si rade. Ex. intamplari haioase, comedii vizionate etc. Asa conversatia va merge bine si cu siguranta nu te vei plictisi.