| Portocalaaaaaaa a întrebat:

Imi doresc din tot sufletul să cumpar sau să adopt un câine micuț, să îl pot ține în apartament. Nu are importanță dacă este de rasă sau nu, dar vreau să fie pui. Este dispus cineva dintre voi să dea spre adopție sau să vândă vreun câine? Dacă nu, măcar da-ti-mi un site unde pot găsi persoane care au anunțuri de genul. A, și mai vreau să știu dacă în cazul în care găsesc un câine îl iau cu tot cu actele sale (carnet de sănătate și ce se mai cere pentru a putea ține un câine la bloc) sau va trebui să le fac eu. Va rog mult, poate reușiți să mă ajutați :*

2 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă cumperi un cățeluș, proprietarul îți va înmâna și carnetul de sănătate (cu primul vaccin, dacă îl are...)
Dar, va fi nevoie să-i faci toate celelalte vaccinuri. Totodată, i se va pune și un cip (o procedură, total aiurea, dar obligatorie).
Eu te-aș sfătui să adopți un cățeluș din adăpost, ori de pe stradă. Măcar așa, salvezi o viață, fiindcă alături de tine, va învăța ce înseamnă căldura unui cămin, îl vei scăpa de frigul nemilos și de nopțile petrecute pe cimentul rece. Se va bucura de prietenia ta, iar tu de zburdălnicia lui. Oricum, e minunată dorința ta, de a adopta un cățel de Crăciun! love struck

| Satango a răspuns:

Bună!
Poţi să te uiţi aici:
http://www.cutu-cutu.ro/adoptii/de_la_iubitori
Dar era bine dacă specificai de unde eşti, însă poţi să afli şi tu despre astfel de site-uri din locul în care eşti printr-un simplu search. Normal este să primeşti şi actele animalului, acum depinde dacă le are. Baftă!