anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi doresc sa slabesc si am inceput sa fac abdomene cam 50 pe zi si mananc pana in ora 6 si mananc sa zic o data pe zi si nu mananc mult. pot slabi asa?

Răspuns Câştigător
| Pau a răspuns:

Buna!
Draga mea, daca vei continua asa, sa stii ca vei slabi... dar dupa ce vei trece din nou pe regimul normal, te vei ingrasa la loc, poate chiar mai mult decat esti acum
Sfatul meu ar fi sa faci sport(dar nu sa ajungi la extenuare, cate putin de fiecare data) sa mananci sanaots (sa nu mananci mancaruri gen fast-food, chipsuri, dulciuri sau mai stiu e ce fara limita-acum dah, ai voie putina ciocolatabatting eyelashes si ca incerci sa bei cam 2 litrii de apa pe zi.
Nu incerca sa te infometezi, vei slabi dar asta va tine doar pentru o perioada scurta de timp, te vei ingrasa la loc...iti spun eu, asa am facut si eu apoi am regretat sad Si daca vei continua sa mananci numai o masa pe zi, vei face boli la stomac...si nu prea cred ca iti doresti asta sad
In fine, sport+mancare sanatoasa+2 l apa/zi=slabire mai eficienta big grin
Sper ca te-am putut ajuta, si succes in lupta cu kg in plus :*

3 răspunsuri:
| OXxana a răspuns:

Trebuie sa mananci pana in ora 4 nu 6 poti manca cat vrei pana in aceasta ora dar nu dupa dupa poti lua doar gustsari dar nu bogate in calori

| Pau a răspuns:

Aaa...si am uitat sa iti spun: evita sa rontai in timp ce te uiti la Tv sau esti la calculator...atunci e cel mai rau sad Si nu inlocui apa cu sucul
Asa... daca vei merge la o petrecere, la prieteni sau stiu eu, daca te servesc cu un pahar de suc poti sa bei, dar nu in exces, eu zic ca nu o sa mori de la un pahar de suc oh go on
Acum depinde si de tine, de vointa ta :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa niste exerciti sau tine o dieta usoara uite aici ceva www.dietapentrutine.blogspot.com mult noroc