Mai bine nu-i mai scrii nimic decât să iei unu scris de cineva care n-ar treabă cu ea, e egal cu 0 ce vrei tu să faci, sincer. eu aș prefera să nu primesc decât să primesc unu scris de altcineva
Mai bine dedică-i o melodie sau folosește versuri din această melodie:-> https://youtu.be/4Xemq4xCSEA
Cum vă dă mă vouă Dumnezeu iubite când in cap nu aveți nimic si nu știți nici gura să o deschideți Cum Doamneee! )
Dacă esti prost și nu înțelegi mai bine taci?♀️. M am referit la o prietena de a mea foarte apropiată. (Sunt fata)?♀️
Hmm... cât se poate de emoționant zici; tu știi ce-ar putea s-o emoționeze. Mă refer la ceva special, afară de lucrurile care emoționează fiecare fată/ persoană. Tu știi de momentele voastre împreună, de lucrurile pe care le împărtășiți emoțional, tu o cunoști (sau nu?), tu ești cu ea mai mereu, eu zic că nu ți-ar fi greu să pui pe foaie câteva dintre lucrurile astea; chiar dacă o faci într-un mod mai stângaci, scrie-le tu!
Poți, în mesaj, să-ți exprimi și câteva speranțe pentru viitor, o glumiță așa pe-acolo(dacă-ți vine), să bați un apropo, să-i creezi impresia prin câteva expresii pompoase că deții controlul pe situație (indiferent de situația despre care vorbim), să încerci cumva să-i dai de înțeles că fraternizezi cu ea în lucrurile pe care și le-a propus să le realizeze, și muuulte muuulte altele.
Nu ți-am fost de prea mare ajutor, dar mai mult nici că aș fi putut face; astea-s situații în care trebuie să te descurci tinere! Succes!
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: