| Deniz23 a întrebat:

Îmi doresc un mesaj cât se poate de emoționant pentru prietena mea de ziua ei.
Menționez ca face și 18 ani.
Știu ca ar fi frumos sa fie de la mine tot dar chiar nu mă pricep la asa ceva

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mai bine nu-i mai scrii nimic decât să iei unu scris de cineva care n-ar treabă cu ea, e egal cu 0 ce vrei tu să faci, sincer. eu aș prefera să nu primesc decât să primesc unu scris de altcineva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Fara lumina nu exista culoare. Sclipirea ochilor tai imi face viata frumoasa. "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine dedică-i o melodie sau folosește versuri din această melodie:-> https://youtu.be/4Xemq4xCSEA

| ValentinGabi a răspuns:

Scrie i ceva din suflet exact ceea ce simți tu pentru ea.

| TeodorescuAndrei a răspuns:

Cum vă dă mă vouă Dumnezeu iubite când in cap nu aveți nimic si nu știți nici gura să o deschideți rolling on the floor Cum Doamneee! laughing)

| Deniz23 explică (pentru TeodorescuAndrei):

Dacă esti prost și nu înțelegi mai bine taci?‍♀️. M am referit la o prietena de a mea foarte apropiată. (Sunt fata)?‍♀️

| frateletudor a răspuns:

Hmm... cât se poate de emoționant zici; tu știi ce-ar putea s-o emoționeze. Mă refer la ceva special, afară de lucrurile care emoționează fiecare fată/ persoană. Tu știi de momentele voastre împreună, de lucrurile pe care le împărtășiți emoțional, tu o cunoști (sau nu?), tu ești cu ea mai mereu, eu zic că nu ți-ar fi greu să pui pe foaie câteva dintre lucrurile astea; chiar dacă o faci într-un mod mai stângaci, scrie-le tu!
Poți, în mesaj, să-ți exprimi și câteva speranțe pentru viitor, o glumiță așa pe-acolo(dacă-ți vine), să bați un apropo, să-i creezi impresia prin câteva expresii pompoase că deții controlul pe situație (indiferent de situația despre care vorbim), să încerci cumva să-i dai de înțeles că fraternizezi cu ea în lucrurile pe care și le-a propus să le realizeze, și muuulte muuulte altele.
Nu ți-am fost de prea mare ajutor, dar mai mult nici că aș fi putut face; astea-s situații în care trebuie să te descurci tinere! Succes!