anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi e frică să îi scriu fetei de care sunt îndrăgostit că poate răspunde sec sau nu o să găsesc subiecte de discuție. Plus că nu am mai vorbit cu ea până acum, doar din priviri ne ştim. Am vrut să îi scriu în seara asta dar nu am avut curaj, am început să o plac de la prima vedere dar nu am crezut că se va ajunge să însemne atât de mult pentru mine, dar problema estr că nu am curajul să vorbesc cu ea. Mă puteți ajuta cu ceva?

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Hmm.
O idee ar fi sa-i trimiti o imagine comica, si eventual adaugi un comentariu amuzant gen "mai stii" sau "asa faci si tu" ceva ce sa aiba legatura cu persoana sa para ca e greseala, dar totusi sa adaugi ceva sa vada ca esti un tip amuzant si interesant.
Apoi fie astepti sa-ti raspunda (daca e online){Fie raspunde cu un emoticon care rade, si tu ii spui ceva gen: "De ce te razi? Nu am/are dreptate, sau iti spune orice altceva de bine si tu continui putin ideea apoi schimbi subiectul" fie iti spune ca e greseala, sau iti da seen, apoi ii trimiti un mesaj gen "Auchi, asta nu era pentru tine,(ce neatent sunt) sper ca nu te-am speriat", ea o sa zica ceva gen "Nu e nimic" apoi continui discutia, sau iti da seen, ceea ce inseamna ca nu te place si nu ai sanse.
Atentie, nu continua prea mult discutia, incearca sa o pastrezi scurta gen 5 minute, apoi ii spui ceva gen "Sunt ocupat, mai vorbim maine daca vrei" sau ceva asemanator.
Acum desigur exista si alte modalitati dar daca zici ca iti e "frica" asta e oarecum una in care nu prea ai cum sa iesi prost, deoarece ai o scuza, si anume ca a fost o greseala.

| Nemessys a răspuns:

In mod normal ti-as zice sa ii pui fata in fata ceea ce simti pentru ea. Dar daca e sa iau in considerare faptul ca va cunoasteti,, doar din priviri" si ca nu ati mai vorbit, atunci las-o balta. Ceea ce simti tu nu e dragoste. De fapt nici nu stiu ce e laughing insa iubire nu este 100%. Nu vreau sa te dezamagesc, dar gandeste-te putin. Cum naiba poti fi indragostit de cineva despre care nu stii absolut NIMIC! Stii de ce esti tu indragostit? De aspectul ei fizic, nu de persoana ei. Ceea ce este total GRESIT! Ok. sa zicem ca o placi, intri in vorba cu ea, faceti cunostinta si tu esti total diferit de ea. Atunci ce faci? Te schimbi pentru ea? Adica ce-i place ei, o sa-ti placa si tie? Nu fa asta! Si nu vreau sa te descurajez sau ceva, nu am nimic cu tine, dar mai bine las-o balta. Sau din parte mea poti incerca sa vorbesti cu ea, nu am nimic impotriva insa chiar nu imi placea ceea ce am citi... ca esti indragostit de ea desi nu ati vorbit niciodata. Asta imi da batai de cap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi ce idiot eşti? Crezi că eşti amuzant sau ce? În primul rând învață să scrii! Iar în al doilea, nu mai scrie tâmpenii oamenilor doar ca să te afli tu în seamă aşa ca şmecherul!