Mass media și spălarea pe creier. Comun, se înțelege. Ah, stai, nu sursele veridice de știri spală pe creier ci observatorul tâmp care nu înțelege în ce scop se produc atacurile cibernetice. Vizate au fost firmele private. Reprezinți cumva vreo firmă? Dacă nu nimeni nu are de ce să își bată capul cu tine.
Mass media și spălarea pe creier. Comun, se înțelege. Ah, stai, nu sursele veridice de știri spală pe creier ci observatorul tâmp care nu înțelege în ce scop se produc atacurile cibernetice. Vizate au fost firmele private. Reprezinți cumva vreo firmă? Dacă nu nimeni nu are de ce să își bată capul cu tine.
Atacuri cibernetice au fost si vor mai fii si in viitor! Nu e prima si nici ultima oara....ca nah, se fura pe toate partile in lumea asta, asa ca... just live your life!
Stiu!
Cand eram mai micuta din curiozitate, umblam ambrambura pe internet, dar acum cand am crescut, am inteles unde trebuie sa intru si unde nu.
Nu imi bat capul cu oferte primite in Spam la Email-uri (oricum sterg toate mesajele din lista) sau de pe siteuri dubioase.
Nu prea ma tenteaza ofertele de pe internet si nici nu cumpar online sau platesc online anumite produse.
Decat de la eMag sau Altex! In ei am incredere mare
Inafara de Facebook, Twitter, Instagram si TPU, alte site-uri nu prea folosesc. Astea le folosesc zilnic!