Oooo... ce noroc pe capul tau. mi-as dori asa de tare sa merg cu avionul 12 ore sau chiar mai mult.:X:XNu trebuie sa-ti fie frica. E adevarat ca orice se poate intampla, dar posibilitatea este fff mica. E mai probabil sa faci accindent daca mergi cu masina sau trenul decat cu avioanul. Din cate stiu eu avionul este cel mai sigur mijloc de transport.
Avionul e cel mai rapid mod de transport in ziua de azi... Cunosc multe persoane care prefera sa faca 3 zile pe drum decat sa mearga cu avionul Acum iti poti invinge frica sau poti purta o discutie cu mama ta in care sa ii spui ca ai o frica de avion. Cred ca mama ta va intelege fobia si nu va insita daca iti este frica, incearca sa discuti deschis cu ea despre frica ta. Daca totusi insista si esti nevoita sa mergi incearca sa gandesti pozitiv cazurile de accidente nu sunt dese :* sper ca te-am ajutat, pa
Si mie imi este foarte frica la fel ca tine si eu am sa merg cu avionul si cam 6 ore, dar ce vezi la televizor nu se intampla mereu si oricum avioanele sunt mai sigure decat masinile deoarece nu exista riscul sa faci accidente.Totul v-a fii bine! si in plus nu toata lumea are ocazia sa mearga cu avionul. O sa fie frumos sa vezi totul de sus!