| кא๔ a întrebat:

Buna!
Imi fac revelionul cu inca 2 fete in afara de mine acasa la una dintre ele. Ideea este ca o sa fim singure toata noaptea si nu stiu ce am putea face in afara de a asculta muzica si a ne imbata pentru ca asta va fi in prim plan. Vreo idee? Ce am ptea juca mai interesant? Dau funda ca cele mai tari idei si la restul vot.big grin

Răspuns Câştigător
| βσσblėėŝ_3748 a răspuns:

Pai pozeee.sa dansati.sa radeti. spuneti glume.bancuri sh apoi o sa vina distractia de la sine.sti tu vb aia,, socoteala din targ nu se compara cu ceea de acasa" distractie placuta

8 răspunsuri:
| EX a răspuns:

Iprincipal ce fac yon cu baietii, multa caterinca. Dupaia poker(sau macoa) pe petarde. Dupaia lasam lucrurile sa mearga si vedem ce facem dupa aia dupa cum ne vine chefu.

| abcdc a răspuns:

Adevar sau Provocare.smugCarti, cum ar fi:Urmatoarea carte, septica, macao..., baba Oarba.hee heerolling on the floorNu stiu...sunt multe jocuri distractive.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Karaoke.
Mima.
Adevar sau provocare.
Puteti face multe poze sa va amintiti seara aia...

De obicei lucrurile ies super chiar daca sunt neplanificate.
Deci distractie placuta:*

| C1p1 a răspuns:

Tare raspunsu lu mariuselu laughing) gg, pai? 3 fete singure? ce pot face 3 fete singur? ce vor sa faca in fiecare zi big grin sti uwinking bafta ( foloseste dildo nu degetu) laughing

| Instinkt a răspuns:

Cheama-ma pe mine si te asigur ca nu va veti plictisii sex ora la vitezalaughing)

| Dreamin a răspuns:

Mah daca va imbatati nu may trebuie nici o idee vine totul de la sine mai ales rasul rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami nr tau de tel