Din ceea ce zici eu zic ca te place... daca nu era atras de tine sau nu te placea atunci nu incerca sa te atinga sau se uita la buze,=ochii tai; doar daca e un baiat prea gentleaman si sentimental cu fetele
Nu este sentimental deloc cu alte fete. Din ce am observat doar cu mine se comporta asa
Atunci eu zic ca te place daca se comporta diferit cu tine, vrea sa te faca sa te simti bine cand de fapt nu esti;
Sa stii ca s-ar putea sa te placa avand in vedere ca mereu se uita in ochii tai iar apoi la buze si incearca sa te atinga cu orice ocazie.Asta arata ca este atras de tine. Faptul ca atunci cand esti suparata te face sa te simti ma bine arata ca ii pasa de tine si ca nu este o simpla atractie.
Daca iti bate apropouri te place, daca nu..doar sunteti foarte buni prieteni (adica sunteti si colegi de banca) si daca se deschide foarte mult cu tine si doar atat. te vede doar ca o prietena si ar cam trebui sa -i spui ca -l placi si vezi ce spune si aia e=) sunteti colegi si o sa-ti treaca repede de el..iti spun eu..si oricum ..colegi nu prea au relatie lunga
Robert71 întreabă: