| EMYnescu a întrebat:

Buna imi place de o fata.Cum o fac sa ma placa?

Răspuns Câştigător
| BiBaNu_9208 a răspuns:

Fii tu insuti,trebuie sa te porti frumos sa fii ingrijit,fetelor nu le plac asa jisi murdari si neingrijiti,dupa poartate putin indiferent sa creada ca nu-ti place de ele,majoritatea fetelor se oftica daca nu le bagi in seama si o sa le placa din ce in ce mai mult,daca functioneaza dui o floare si intreab-o daca iese la un suc cu tine,si dupa altileria ohohoho,o intrebi daca vrea sa fie cu tine, daca zice da bravo esti tare, daca nu asta e mai sunt 3.7 miliarde de fete pe pamant,si cu timiditatea HMM... iti zic sa o lasi acasa,de ex vrei sa fii cu o fat nu trebuie sa-ti fie rusine ca nu musca,daca vrei sa iasa bine imprumuta bani de la frate,sora sau ce ai tu parinti,pusculita etc. cumpara o floare,nu neaparat trandafir,trandafirul e mai mult pentru adulti,deci ia-i o floare ca garoafa sau dinacestea mai ieftine laleaua, asta intareste relatia, si din cand in cand o mica atentie daca mai vrei inf baga id meu : ady_dragnea

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Petrece mai mult timp cu ea, vorbiti des, incercati sa gasiti lucruri pe care le aveti in comun si cheamo la o plimbare asa din cand in cand dar nu uita ca nu poti controla sentimentele cuiva. Daca nu e sa fie macar stii ca ai incercat happy
Succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun, hmm! deci, asculta la baiatu! daca vrei sa te placa sa fie nebuna dupa tine, la inceput trebuie sa fi putin ignorant ca si cum nu iti pasa ce zice/face/ ea. *prefate* Femeile mor de ciuda si is disperate dupa tine cand vede ca nu esti interesat de ea. 95% din ele, si cu cele 5% ce facem! pai, ia-uzi-aci... cu acele fete trebuie prima data sa devii amicu-l ei ce-l mai bun, pana cand luat-i 2 shot-uri si i-o tragi, dupa aia direct te iubeste, ce sa te mai placa. over and out.

| EMYnescu explică:

Da dar chestia e ca eu sunt mai timid mai inchis
nu prea vorbesc si as vrea ceva mai concret

| perryornitorinca a răspuns:

Incearca sa te faci placut. vorbeste mai mult cu ea decat vb cu ceilalti spune-i k arata bine azi, ca iti place parfumul etc...crede-ma o sa mearga!