| SomeBody12425356 a întrebat:

Buna!
Imi place de o o fata si m-am gandit indelung cum sa-i zic si cred ca am gasit o solutie.
Eu am un dosar cu desene (multe prostii, tribale si chestii) si i-am spus ca o sa il arat. M-am gandit sa "ratacesc" pe acolo o foaie pe care sa scrie cu niste litere faine "Vrei sa fii prietena mea?" si langa un trandafir sau o inima desenata...
Vrea niste pareri de la fete daca ar fi un gest OK sau nu...nu de alta dar o sa dureze vreo 3-4 ore si nu vreau sa pierd atata timp. happy Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Originala ideea. Poti incerca; dar sa nu te gandesti ca raspunsul va fi automat pozitiv doar pentru ca gestul este genial. Poate sa te laude pentru gest, dar sa refuze ideea. Dar, daca simte ceva pentru tine, plus acest gest sansele de reusita sunt maxime.

7 răspunsuri:
| Brainstorming a răspuns:

Hei, ai grijă să specifici cui te adresezi că altfel s-ar putea să creadă că e un bilet mai vechi pe care chiar l-ai rătăcit!

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Mie mi se pare o idee super

| Carmen27 a răspuns:

Daca o cunosti de mai mult timp si va intelegeti bine, este o idee buna.dar daca nu, este mai bine sa nu ii dai si trandafirul.

| andreutzalala a răspuns:

Ideea este intr-adevar buna. Dar ai grija! Daca va cunosteti de mai mult timp si ea face unele gesturi ca te-ar placea da-il dar daca te cunosti de putin timp cu ea si nu prea da semne ca te-ar placea mai bine nu face acest lucru. Multa bafta! Fundita? :*

| MariaMd a răspuns:

Este o idee foarte buna si se vede că îţi place fata încât să te gândeşti la un asemenea gest.Eu una, aş rămâne uimită dar acum depinde si dacă te place, cred că tu ştii deja că te place dar ai nevoie doar de curajul de a o întreba dacă vrea să fie cu tine.În concluzie gestul este ok si merita să încerci, succes!

| SomewhereOverTheRainbow a răspuns:

Buna.Este foarte dragut. numai ca inainte sa faci asta asigura-te ca acelei fete ii plac surprizele de genul. In fine multa bafta cum o sa'i spui.

| Adel98 a răspuns:

Hei. Mie una mi se pare un gest foarte dragut din partea ta, o sa o iei prin surprindere. Daca o cunosti suficient de bine si stii ca ii plac surprizele da-i bice.
Succes!