| CristineDelaruss a întrebat:

imi place de un baiat.are 16 ani. si el ma place.tot ma cheama in parc. dar nu am curaj sa merg. crying vrea sa ma intalnesc cu el dar sunt cam lasa sad spuneti-mi ce sa fac va rog mult!

Răspuns Câştigător
| Alissa193 a răspuns:

Lasa lasitatea la o parte si iesi cu el.Il placi si te place deci de ce stai pe loc? Poate ti-e frica ca vei fi dezamagita sau ceva de genul asta, dar incercarea vina nu are si intre voi poate sa se infiripeze o dragoste puternica!

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mergi mai repede in parc pana nu ma enervez! Ia uite-te la eawaiting o invita baiatu` in parc si nu se duce ca ii e rusinewaiting. vedeai tu daca erai acum langa mine...chit ca te trageam tarash pana in parcwinking.

| night_crawler a răspuns:

Daca nu iesi cu el o sa suferi mai tare decat acum...profita de sansa daca te invita....cine stie ce va iesi..succeswinking

| AndreeaDeea56 a răspuns:

thinking
dupa ce ca te place si te cheama in parc, ar trebui sa te duci. daca nu vrei sa mergi singura spune-i ca mai iei pe cineva cu tine.de ex. o prietena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu ai curaj? in parc sunt copii oameni mari, nu cred ca esti lasa, esti timida, vino mai aproape sa-ti trag un ghiont, du-te in parc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte sa mergi bea 300 whisky

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu e bina sa fii lasa eu inca nu am prieten am doar 13 ani si nu cred ca este bine sa ai prieten de la o varsta asa de mica ca a mea dar daca baiatul este de seama cu tine si il placi de ce sa nu te duci? pana la urma e doar o plimbare in parc nu e nimic rau la 16 ani

| cristal a răspuns:

Ce vreai sa spui sunt cam lasa? in parc este romantic acolo in linistea naturi va puteti cunoaste esti in perioda varstei nu stiu ce fac? cam asa ceva ai grija te rog. dar daca este un baiat bine educat serios, de ce nu chiar dupa plimbarea in parc la un film, teatru, sau la o inghetata succes dar anunta in ultimul rand mama care ea trebuie sa-ti fie si mama dar si prietena cea mai buna