Eu zic ca,daca vrei sa te apropii de el,clar iti place pentru ca, tu consideri ca va potriviti. Daca tu consideri asta, indiferent de ce va fi mai tarziu, pentru ca n-ai cum sa anticipezi niciodata ce va fi, te rog, nu fii insistenta in a-i arata calitatile tale! Daca tu il placi, trebuie sa te placa si el pentru a se finaliza cu o relatie frumoasa.Eu zic ca trebuie sa fii misterioasa, sa-l lasi sa te descopere el...Incita-l dar,atat cat sa nu devii vulgara,atat cat sa nu interpreteze gresit.Da-i de inteles ca-l placi, dar nu i-o spune tu, direct. Iarasi, propunerea trebuie sa vina din partea lui.Ti-am spus, tu doar da-i de inteles si lasa-l pe el sa actioneze! Oricum e de datoria lor si te va face pe tine sa te simti femeie.Bafta! Fundita?:*
Stiu ca imi place, dar abia l-am cunoscut vreau sa devin prietena cu el, adica sa am subiecte de discutat si nu stiu despre ce sa vorbesc cand ma vad cu el.
Pai gaseste lucruri pe care le ai in comun cu el ca de exemplu:ce va place sa faceti, emisiuni, filme, prieteni intreaba-l ce ii place sa faca si lucruri de genu!:*
Fii sociabila, prietenoasa!
"be happy and smile", cu chestiile astea rezolvi multe.Acorda-i atentie, si da-i de inteles ca simti ceva pentru el, iar restul vine de la sine.
croissant întreabă: