| twisteo a întrebat:

Imi place de un baiat care e din alta clasa are aceiasi varsta cu mine. el e genu de baiat mai rau (fumeaza)si se zvoneste prin scoala ca sa si drogat cu inca un baiat si au furat lucruri din casa lui si ca a aflat mama lui si la mutat in alta clasa tot din scoala.am vorbit de vreo 3 ori pe facebook unde i-am cerut si ID-ul si am vorbit despre o fata care e in clasa cu mine si il cunoaste si pe el si a fost cu cel mai bun prieten al lui care fumeaza si el si ea de atunci a devenit pitzi si nimeni nu o mai suporta nimeni si o stiga buretzel (pentru c poarta foarte multi bureti ) sau pe numele de familie a baiatului cu care a fost...Acum vreo saptamana am fost cu buretzel si cu inca o fata afara si am trecut prin fata blocului lui si el era acolo cu inca cativa baietisi de fiecare data cannd treceam pe acolo se uita la mine si am mai fost o data intr-un loc de ziua mea si s trecut pa acolo si tot asa s-a uitat la mine.Acum am intrat in vacanta si tree destul de des prin fata blocului meu si as vrea sa fim impreuna, dar el e genul de baiat rau si mi-e frica sa nu devin ca acea fata si in plus lui il plac fetele doar cu fundul si sanii mari si eu le am. Ce parerere aveti? Scz ca a fost asa lung. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| lariistyles69 a răspuns:

Hmm...mi s-a intamplat ceva asemanator acum 1 an. Si mie mi-a placut de un asemenea baiat.Dar nu merita, eu zic sa iti vezi de treaba. Si mie mi-a trecut. Dupa cum ai zis si tu " fetele cu sanii si fundul mare ". Deci, doar vrea sa profite. Si pun pariu ca o sa te forteze sa devii ca el, tu nu o sa vrei dar o sa cedezi. Asa-i dragostea.
Sper ca te-am ajutat. FUNDA!

1 răspuns:
| crina_1119 a răspuns:

Eu zic ca daca e genul acela de baiat va face orice ii sta in putinta sa te faca si pe tine sa fumezi, sa te droghezi...Si daca tu cedezi si usor nu e tocmai bine. Depinde si ce anturaj are. Nu este exclus si sa abuzeze de tine, sau pur si simplu sa iti dea sperante false. Eu totusi as zice sa il uiti pentru ca nu prea merita, gaseste un baiat care sa te placa asa cum esti si sa fie cu picioarele mai pe pamant. Bafta! Funda?puppy dog eyes