anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat care este cu mine in clasa si cred ca si lui ii place de mine, cel putin din felul in care se comporta si vorbeste, asta am dedus eu. big grin Acum faza urata e ca si unei colege ii place de el, iar eu ma inteleg destul de bine cu ea, adica chiar ea mi-a zis ca ii place de el, iar in acel moment nici nu mai stiam ce sa ii spun. Eram ceva de genul: "Aaaa, de el iti place.". laughing Nu stiu ce sa fac. Va rog, spuneti-mi parerile voastre.

3 răspunsuri:
| crooxel a răspuns:

Nu-i spune colegei tale ca iti place de el.in felul acesta cred ca ea va face tot posibilul sa se dea el.gandeste-te daca iti place cu adevarat de el.si ai zis ca probabil si el simte acelasi lucru.sa sti ca daca fata aceea il chiar place atunci nu o sa stea prea mult pe ganduri.ai face bine sa iei masuri.si cu timpul sa-i spui si ei ca iti place de colegul tau.ps:merita sa iti pui prietenia cu ea in pericol?

| ionika17 a răspuns:

Daca, si el te place eu zic ca merita sa lupti pentru el.Poi daca esti prietena cu fata care il place pe el.Lasa-l pe el sa faca primul pas, sau da-i semne ca il placi:* Ceautongue

| Iulia1106 a răspuns:

@ crooxel: Asta e singurul lucru la care ma gandesc, nu stiu daca merita sa imi pun prietenia cu ea in pericol. Pana acum spuneam ca nu m-as certa cu o prietena pentru un baiat niciodata, dar in momentul de fata, nu stiu. sad