| Becka a întrebat:

Imi place de un baiat, care este si colegul meu de banca. Si, as dori sa il impresionez cumva, ca si el sa ma placa cum il plac si eu. El mi-a zis odata ca ma place, dar nu stiu daca mai simte acelasi lucru. Vreau modalitati ca sa " ma bage in seama " ati inteles voi ce am vrut sa ziclaughing E foarte foarte dragut.As dori de la voi sa imi dati idei, ca :
- buna, arati super azi!
- ce parfum e asta? si eu il folosesc
-da? nu stiam! si mie imi place bon jovi!
Deci sper ca ati inteles. Vreau raspunsuri cat mai repede..Azi ies cu colegii afara, si vine si el.Si mi-am luat niste pantofi noi, si vreau sa ma incalt cu ei laughing vreau sa fiu cea mai frumoasa dintre fete..suntem 6 fetelaughing incerc. va rog frumos ajutati`ma! va puup! :*:*:*

Răspuns Câştigător
| Kimmy22 a răspuns:

Sa iti dau un sfat: daca el spune ca ii place de exemplu Bon Jovi, sa nu zici ca iti place si tie (daca nu e adevarat)...ca am avut si eu o intamplare ca asta si nu a fost placuta....deci incearca sa fii tu insuti (cat mai naturala), poarta-te frumos, zambeste-i din cand in cand si arma secreta: privirea..deci taie-i rasuflarea cu o privire senzuala! Mult succes si distractie placuta! :*:*

4 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

Pai, glumeste cu el, zambeste-i si cand o faci, fa o privire de aia senzuala. Stai langa el! Si aranjeaza-te, dar nu da impresia ca te straduiesti prea mult! Distractie placuta :*!

| crazyblue a răspuns:

Radeti de profi in ore, scrie-i un biletel despre ce ratate sunt profele, sau jucativa pase-pase cu o biluta de hartie.

| Licurici07 a răspuns:

Cred ca trebuie sa fii naturala si atata tot. Daca incerci sa te strofoci prea mult, fiind prin preajma lui si gandindu-te mereu la intrebarile perfecte de abordare risti sa strici totul, deoarece va crede ca esti "disperata", scuze de expresie. Cel mai bine cand te intalnesti cu el, este sa filtrezi elegant cu el, si cu siguranta va face el primul pas. Bafta la intalnire!

| brunettenini a răspuns:

Ii dau dreptate lui stylishgurl dai funda mie mi-a mers asa