Sa iti dau un sfat: daca el spune ca ii place de exemplu Bon Jovi, sa nu zici ca iti place si tie (daca nu e adevarat)...ca am avut si eu o intamplare ca asta si nu a fost placuta....deci incearca sa fii tu insuti (cat mai naturala), poarta-te frumos, zambeste-i din cand in cand si arma secreta: privirea..deci taie-i rasuflarea cu o privire senzuala! Mult succes si distractie placuta! :*:*
Pai, glumeste cu el, zambeste-i si cand o faci, fa o privire de aia senzuala. Stai langa el! Si aranjeaza-te, dar nu da impresia ca te straduiesti prea mult! Distractie placuta :*!
Radeti de profi in ore, scrie-i un biletel despre ce ratate sunt profele, sau jucativa pase-pase cu o biluta de hartie.
Cred ca trebuie sa fii naturala si atata tot. Daca incerci sa te strofoci prea mult, fiind prin preajma lui si gandindu-te mereu la intrebarile perfecte de abordare risti sa strici totul, deoarece va crede ca esti "disperata", scuze de expresie. Cel mai bine cand te intalnesti cu el, este sa filtrezi elegant cu el, si cu siguranta va face el primul pas. Bafta la intalnire!