| adriana_5421 a întrebat:

Imi place de un baiat care mai are 3 pretendente cu care ma inteleg f bine dar ele stiiu f sigur ca nu au nici o sansa in fata lui...adica una e grasa una se imbraca asa mai batranesc...mai de la tara si una este total pe langa. Credeti ca ar trebui sa ma duc eu sa vorbesc cu el? sau sa astept ce fac ele?straight face cea care se imbraca mai batranesc a pus ochii pe el prima.va rog ajutati`mahappy

Răspuns Câştigător
| QuadruplePersonality a răspuns:

Trebuie sa actionezi prima happy
Si oricum, poate lui ii plac fetele grase, sau alea care se imbraca altfel ca altele. E si posibilitatea sa'i placa una din cele 3 pentru personalitate, si sa treaca de aspect, deci nu poti fi 100% sigura ca de tine ii place.
Oricum, incearca, si daca se baga cu una din voi, zi'mi si mie happy

succes

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu daca as fi in locul tipului pe cea mai naspeta as alege-osmug
E cea care are increderea in sine 0, cea care nu are prieteni si inca mai asteapta dragostea adevarata.Ar fi ca o plastilina in mainile mele.As transforma-o, as reinventa-o dar as pleca inainte sa inceapa cu planuri de viitor.Cand a zis "maine" deja am iesit pe usalaughing
De ce mereu stricam prezentul amintindu-ne de maine?oh go on

| adriana_5421 explică:

Nu am vorbit cu elhee hee dar pot vb foarte usor printr`o fata...adica ne poate face ea cunostinta so...si nu e naspeta sau cum ii spui tu acolo e foarte de treaba si chiar se intelege cu toata lumeatongue inclusiv cu mine love struck dar nu prea le are cu imbracatul si asta nu e din vina eisad

| Giirll a răspuns:

Dar da-mi si tu mai multe detalii, ai vorbit vreodata cu acel baiat? Fetele acelea care le place de el au vorbit vreodata cu el? Sau e un baiat care-l vedeti mai tot timpu, si doar va uitati dupa el si va place de el.