| UpsQueen a întrebat:

Bună...îmi place de un băiat cu care cred că aș avea șanse să fiu, dar îmi este rușine să întru pe el... Ce să fac... Singurul moment în care am vorbit a fost pe facebook și am aflat un singur lucru... Ca îi place de cineva cu care sunt 100% sigură ca nu are șanse... Ce să fac ca să mă placa... Nu sunt prea tupeistă și nu vreau să mă fac de râs...

Please! Help me!

4 răspunsuri:
| L1feDRAIN a răspuns:

Asa, tie iti place de un baiat, lui ii place de o alta fata, dar tu stii de cine si esti sigura ca nu are sanse. Acum tu nu poti face nimic, pentru ca el acum iubeste o alta fata si daca stii ica nu are sanse. poti doar sa stepti pina el ii va spune si ea o sa-l lase balta. Poate o sa sufere daca e sensibil si va mai fi nevoie de asteptare. Inima lui va fi libera atunci de abia poti interactiona sa ii dai semne ca il placi, eu de exemplu uite cum imi dau seama daca o fata ma place:

Daca e timida:
1.Ii e frica se te priveasca cind o privesti si tu, ca rezultat se uita in alta parte.
2.Ii e frica cind te afli linga ea, ca rezultat nu scoate nici un cuvint si nu te priveste, dar sta nemiscata.
3.Tu o poti rani cel mai usor si tot odata daca te comporti frumos cu ea, se bucura cel mai mult tie.

Daca e mai libera:
1.Se afla prin zona unde esti si tu.
2.Iti zimbeste cind te uiti la ea.
3.Se comporta frumos cu tine( mai frumos decit cu ceilalti baieti)

Daca e o "pustoaica" ea singura poate face primul pas sa vina linga tine si sa vorbeasca si pina la urma sa te intrebe daca o placi.

Fa si tu ceva de genul, ca el sa isi dea seama ca il placi, poate si el o sa inceapa a da semne..de exemplu:
1.Sa fie prin zona unde te afli tu,
2.Sa iti zimbeasca daca il privesti
3.Sa se comporte frumos cu tine (mai mult decit cu celelalte fete)
4. Si sa te priveasca des.

Dar daca merita sa ii spui ca il iubesti, asta deja singura decide ca ai putea strica tot, sau grabi lucrurile spre folosul tau.
La aceasta alegere deja e hazard.

Ai grija si sper ca ti-am fost de ajutor, pa.

| Victorita15 a răspuns:

Salut happy Deci in primul rind, lasa lucrurile sa decurga normal, nu le grabi. Daca e sortit sa fiti impreuna, veti fi - indiferent de circumstante.
Personal, cred ca trebuie sa fii tu insuti. Comporta-te firesc. Fii cocheta, draguta, gingasa, fina. Dar in acelasi timp, nu arata ca esti disperata sau ca mori dupa el. Nu fi tu cea, care isi destainuie PRIMA sentimentele. Fii un pic indiferenta. Nu-i arata ca il placi foarte mult.
Relatia lui cu alte fete nu trebuie sa te interesezewinking Cel mai important este cum se comporta el si ce atitudine are fata de TINE. Restul nu trebuie sa te afecteze in nici un felwinking
Daca ai ocazia sa vorbesti cu el in realitate, vorbeste. Comunica cu el, comporta-te firesc, arata ca esti interesata de ceea ce iti spune. Savureaza momentul si primeste placere de la comunicare. Daca nu ai ocazia sa vorbesti fata in fata cu el, ai putea sa-i scrii pe facebook (daca doresti). Dar nu fi insistenta! Fa ceea ce iti spune inimawinking
Lasa ca lucrurile sa decurga incetul cu incetul. Poate si el are o oarecare simpatie, sau poate aceasta simpatie va aparea. Nu se stie. Dar tu fii puternica, fii increzuta in propriile forte, fii zimbareata, capul sus si zimbetul pe buze. Totul va veni la momentul potrivit. Daca el va dori sa te cunoasca mai bine, iti va scrie, te va chema undeva. Daca vrei, ai putea tu sa promovezi prima intitiativa. Asculta-ti inimioara si n-ai grija, tot ce se intimpla - se intimpla spre bine! Succes happy

| UpsQueen explică (pentru Victorita15):

Pai inima mea îmi spune să vorbesc cu o prietenă mai tupeistă care vrea sa mă ajute și să vorbească cu el. I.am spus cam ce ar trebui să îi spună ca să nu mă facă de râs. E mai tupeistă și am încredere în ea, pentru ca îmi este prietenă foarte apropiată. Să mă laș pe mâna ei?

| Victorita15 a răspuns (pentru UpsQueen):

Scuze ca nu am raspuns mai devreme! Deci parerea mea este ca tu singura trebuie sa-ti creezi relatia cu acel om, fara a depinde de altcineva. Tu te stii mai bine ca oricine si anume tu vei putea sa-i spui orice simti si orice doresti. Nu am nimic impotriva prietenei tale, dar cine stie cum va reactiona baiatul, cind in loc de fata care-l place vine la el prietena ei sa ii transmita un anumit mesaj de la tine? Nu cred ca l-ar multumi asta, si poate chiar si o sa atraga atentia asupra prietenei tale. Trebuie tu sa-l farmeci, tu sa-l intrigi, tu sa-i tii atentia asupra ta. Daca va fi o relatie, va fi a voastra si trebuie sa-ti asumi tot curajul si responsabilitatea. Fii mai indrazneata, nimeni nu stie mai bine ca tine ce vrei! Ia-te in miini si vorbeste singura cu baiatul acelawinking