| RuxRawrr a întrebat:

Imi place de un baiat big grin, 'am intrat' in gasca lor si... chiar nu vad ce sa vorbesc cu ei si pe mess mi-e rusine sa-l bag in seama. toate prietenele mele spun sa-l bag in seama sa-l bag in seama. dar nu stiu ce sa vorbesc cu el. ele spun ca vine de la sine dar daca ramanem fara ideeei aman2? Am auzit ca are o parere buna despre mine. ca sunt de treaba dar nu prea vorbesc rolling on the floor. Cateva sfaturi si subiecte de vorba?puppy dog eyes funda -.-

4 răspunsuri:
| maria2003 a răspuns:

Totul vine de la sine.prima oara e mai greu ca dupa aceea va fi mult mai bine...o singura intrebare poate sa se transforme intr-o conversatie de lunga durata.winking

| svdragos a răspuns:

Pai din cate observi.Sunt baiat.si baietilor le plac fetele care nu sunt rusinoase, e adevarat ca 90%vine de la sine.dar trebuie sa stii cum sa incepi.il saluti.il intrebi ce face.ce a mai facut in ultima vreme si te gandesti la ceva cu care sa-i atragi atentia.la scoala nu trebuie sa il bagi prea mult in seama.asta daca e cu tine la scoala... daca iti dai seama ca te place il faci gelos in anumite privinte.vezi care e prietenul lui cel mai bun, si vorbesti mai mult cu prietenul lui.si o sa vezi ca o sa se bage singur in seama (baiatul pe care il placi)...dar prietenul lui sa nu se indragoseasca de tinelaughing.si dupa nu o sa iti mai fie rusine sa vorbesti cu el.atunci.totul o sa vina de la sine.laughingwinking.am fost in situatii asemanatoare. Good Luck

| svdragos a răspuns:

Dap.

| andrusca1996 a răspuns:

Http://www.clix-cents.com/?ref=andrusca1996 faci bani pentru clickuri daca aveti probleme contactatima la Id andry_morphy_wow