| DianaPrepelita a întrebat:

imi place de un baiat de aceiasi varsta cu mine, dar cu o cls mai mica, si e si mai scund decat mine cu 5 cm cred. Si el ma place, inca nu ne cunoastem f bine, si chiar vrem sa vb unul cu altul, dar amandoi suntem timizi. Vreau sa ma combin cu el. HELP! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Alexăndruţaa a răspuns:

Parerea mea este sa te bagi tu prima im seama cu el. De obicei baietii gasesc ca si scuza "TIMIDITATEA" sau "RUSINEA". pentru ca sunt tantalai blushing. In 99 % din cazuri, fetele fac primul` pas love struck! Eu, in locul tau m.as dulce la el si i.as spune : "am observat ca te tot uiti la mine, vroiai sa-mi spui ceva"? Sau "cat e ceasul" sau "ce ora ai". Orice subiect, numai sa te poti baga in vorba cu el love struck! Zambeste.i cand vezi ca se balbaie sau cand nu stie ce sa.i spuna, nu te uita urat la el, ca va ramane "traumatizat" laughing. Succes

1 răspuns:
| Mi16 a răspuns:

Din moment ce esti sigura ca si el de place si vrea sa iti vorbeasca de ce mai ai vreo retinere in a`l intreba ce simte pentru tine? thinking Sau alte veriante (dureaza mai mult) :
1. pui pe o colega, o prietena buna sa vb cu el sa va faca " combinatia" sau
2. vb mult cu el, despre lucruri marunte, du`te pe unde sta el dar nu foarte insistent, priveste`l in ochi. Fiind baiat ar trebui sa faca el primul paswinking
Multa bafta si sa va combinati cat mai curand. Si cum se zice "sa va tina".winking