Omg, sa inteleg ca nu numai eu am asa povesti, cred ca ma place, ma priveste lung. zimbeste))) apoi brusc nimic, pina la urma ajungi in momentul cind el te place si tu nul mai placi.eh life, ar fi o idee buna daca ar fi logat pe vreun site de comunicare pe care esti si tu logata, il adaugi in friends si ii scrii odata, gasititi teme comune.pe urma in scoala te va saluta.si totul asa va incepe.am avut cam aceiasi chestie. el e indragostit acum de mine iar mie imi e tot una.etapa cea mai frumoasa e cuceritul. deci, incearca...
Ai putea sa ii pui intrebarea "Mi se pare mie sau te uiti putin cam insistent la mine de fiecare cand ne vedem? " dar nu o pune ca si cum i`ai cere socoteala ci ca si cum ai fi curioasa de ce se intampla asta pana la urma urmei chiar esti. Bun cu asta am rezolvat`o dupa raspunsul care ti`l da tragi tu concluziile. inceacrca sa intrii si cu el in discutie pe internet daca zici ca il ai la friends dar nu fi plictisitoare daca vezi ca e rece si nu da nici un semn inseamna ca nu e nimic. Nu trebuie sa te simti stanjenita sa fac un mic pas macar asa stii sigur o treaba si nu vei mai fi confuza. pusi :*
Pai sa iti zic ce as face eu (os. sunt baiat ) dar in locul tau : mas duce la el si i-as spune ca ma deranjeaza faptul ca se uita asa la mine si sa imi spuna de ce face asta... la mine merge.
Daca un baiat priveste intens o fata sunt sanse de 50% sa o placa. De ce nu il intrebi tu daca te place? Cine stie poate nu are curajul necesar. Sunt unii baieti care sunt mai timizi cu fetele .