| Irmmma a întrebat:

Imi place de un baiat, de fapt il iubesc, dar nu stiu daca si el ma iubeste.Nu stiu ce sa mai cred. Mi-a zis de multe ori ca ma iubeste, mi-a si demonstrat-o, dar uneori ma face sa cred ca nu m-a iubit niciodata.Am fost cu el vreo 4 luni si ne-am despartit pentru ca el zice ca sunt prea timida si lui nu-i plac fetele timide.Eu totusi simt ca ma place. Odata a intrebat-o pe prietena mea daca sunt cu cineva, si ea i-a spus ca nu. El i-a zis ca vrea sa fie din nou cu mine, dar nu vorbeste cu mine, ma mai saluta rareori la scoala dar in rest.nimic.Va rog ajutati-ma! Spuneti-va parerile! fundita!:*

4 răspunsuri:
| ConstiintaTa a răspuns:

Pai daca ai fost cu el 4 luni e destul de mult zic eu si in + nu incerca sa te,, vinzi" acum de tanara, faza e ca el cand a zis ca esti timida de fapt tu nu vrei sa ii permiti lui anumite chestii[sa te pipaie sau mais tiu e u ce]eu cred ca ar trebui sa incerci savb cu el pe tema asta... apoi incerci sa vezi cum stau lucrurile[daca puteti fi din nou impreuna]... dar ai grija

| Bacemi a răspuns:

E clar. Te place mult dar el vrea mai multe de la o relatie. Vrea suspans, pasiune, sare si piper pe care tu nu i le poti da. Nu trebuie sa incerci sa fii altcineva, sa incepi sa te '' vinzi '' pentru ca nici asa nu e bine. Chiar daca faci asta nu ii va placea pentru ca va fi ceva fortat, exagerat. Incearca sa il provoci, sa fii un pic mai indrazneata. Flirteaza cu el si vezi ce face. Arata-i ca te straduiesti si ca tii la el. Depinde mult ce vrea el.

| Irmmma explică:

Deci, cat timp am fost impreuna mi-a zis de multe ori ca ma iubeste, chiar si dupa ce ne-am despartit mi-a zis asta dar imi mai zicea si ca sunt ''buna'' (stiti voi in ce sens). Nu stiu daca ma place doar pentru sunt asa cum zice el sau chiar ma iubeste.nu stiu ce sa cred! Va rog.pareri! Dau fundita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic:, dara nu ar tebui sa acorzi asa multa Atentie daca el nu iti acorda...