Catalina, sfatul meu ar fi sa nu te legi la cap daca nu te doare.Adica, ii poti spune ca tii la el, dar, te sfatuiesc sa mai copilaresti putin. Crede-ma, iti spun din experienta. Eu pe la 14 ani am avut primul prieten si acum imi pare rau ca nu am mai gustat putin din copilarie. Si-n plus, daca el se cearta cu fata aia, de ce crezi ca nu se va certa si cu tine? Poti sa incepi prin a te muta de langa el si sa nu faci un scop din a merge la scoala doar ca sa-l vezi. Ai atatia colegi in jur, nu sta retrasa fara de restul, atasandu-te de el. Iesi si cu ceilalti in pauze, glumeste, joaca-te daca vrei. Poate ca o sa crezi ca sunt exagerata cand spun sa nu-ti faci prieten de acum sau sa incepi o relatie dar sunt doar cu un an mai mare ca tine si stiu ca daca lasi copilaria sa se piarda pentru un baiat sau pentru orice altceva o sa regreti mai tarziu, asa cum regret eu acum. Iesi in parc, plimba-te, uita-te la un film, deseneaza, invata sa canti la un instrument si nu te izola fata de restul, traieste-ti viata frumos si ai sa vezi ca nu o sa-ti mai placa asa mult. Pe primul loc sa fii tu, si dupa baietii.
Da mi s-a intamplat si mie faza asta dar eu fiind baiat mi s-a intamplat cu colega de banca imi placea mult de ea incepusem sa am o obsesie pentru ea dar nu i-am spus pe toata perioada scoli cami placepentru ca avea prieten ajunsesem sa fim prieteni f buni ca frati imi spunea totul plangea in bratele mele si imi era foarte greu sa ii ascult problemele sa o ascult vorbind despre prietenul ei ca o face sa sufere imi venea sa-l bat pe ala si intr-o seara dupa 2 ani de la terminarea liceului noi vorbeam numai la telefon nu ne mai vazusem si mi-a zis " ce parere ai avea daca ti-as spune ca te iubesc" si ca vrea sa ne intalnim ne-am intalnit am vorbit i-am spus ce simt si eu pentru ca ce simteam nu disparuse si mi-am dat seama ce prosti am fost ca am ascuns asta deci iti spun eu spune-i nu conteaza cum reactioneaza spune-i ca iti place de el si daca va reactiona urat desi nu cred macar nu traiesti toata viata cu regretul ca nu iai spus si ca poate erati impreuna e cel mai urat sentiment regretul...bafta multa!
Diorrus întreabă: