| Chnss a întrebat:

Imi place de un baiat de la mine din scoala.Este clasa a-8-a.Ne cunoastem, il am in lista de messenger si suntem prieteni destul de buni si el stie ca-l plac da nu a zis nimic, m-a intrebat de cat timp il plac si atat.In fiecare pauza el merge pe teren sa joace basket cu, colegii lui si eu merg cu prietenele.Am vazut ca se uita la mine, adica nu ii sunt indiferenta. Uneori are unele momente cand chiar il fura peisaju uitandu-se la mine, trebuie sa il strige cineva ca sa se trezeasca si sa raspunda. Dar nu stiu cum sa il intreb daca ma place.La scoala nu pot vorbi cu el decat in locuri retrase(si nu prea stiu locuri retrase in scoala) pentru ca colegii lui sunt foarte nesimtiti si ar face misto de noi, mai ales de mine si a zis ca nu are chef sa se intample asta.Si pe mess intra decat la 4 zile cam asa.Va rog ajutati-ma si spuneti-mi si o metoda prin care sa il intreb. Funda la cel mai bun:*

2 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Nu te mai intreba daca te place happy daca nu te placea nu se uita la atenta, e clar ca te place si ii e rusine sa iti zica, la fel cum iti e si tie rusine sa ii zici. of pustimea asta, trebuie doar sa ii zici in fata ce simti, nu va mai ascundeti dupa perdea. Iti e frica de refuz nu? si daca din frica de refuz nu zici nimic si il pierzi? crede-ma ca nu e bine sa iti ascunzi sentimentele.

| Batik a răspuns:

Ceau miruna, in orasu care stai sau in alt ceva poate exista un loc linistit nu? In parc intr-un loc mai retras ai poti zice ce ai pe inima, fi deschisa si nu mai fi asa de speriata ca te barfeste lumea ca ia deja te barfeste :*. Totul depinde de tine curaji sa ai, pentru-ca nukiodata nu exista nu pot. nu am fost chiar de ajutot dar incerc sa te ajut, foar atat ati zic fi curajoasa pentru ca in alt mod nu poti esi invingatoare. Bafta si numia bine papa :*