pay. aici trebuie intii sa te apreciezi pe cine pl mai tare.
fa ce-ti zic eu
1) iti iai un pix si o foaie
2) scrii numele baietzilor in coloane
3) sub fiecare coloana scrii negativele, pozitivele, ce-ti pl la ei. si cu care ai avea mai multe shanse. si cu cine ai fi mai fericita...
astfel te vei aprecia pe cnpl mai tare...
doop asta vb cu el. trebuie' sa fii oleaca mai indrazneata ___poate mai vb, poate ma inviti la un suc... nu ai chef de o mik plimbare, sau ii zici asa tare as vrea sa ma plimb prin parca. dar n-am cu cine, iti pl fetele de genul meu.crezi ca un baiat m-ar pl asa cum sunt eu daca vb cu el pe mess ii poti zice :imi pl sa vb cu U. poate ne vedem sa vb si fatain fata:"
daca el intr-adevar te va placia nu se va da mare in fata colegilor...si mai departe va fc el pasii...pe parcusr vor mai aparea intrebari Dar ce nu ai fc staruite sa nu cazi la picioarele lui, ca multi baieti incearca sa fc asta. incearca sa fii mai sigura pe tine. el sa inteleaga ca nu se poate juca
succese
dar orice ai fc asigurate mai intii ca el Te pl cu adevarat
fiindca ar mai putea fi si varianta
3) ei concureaza cine va ajunge la inima ta mai repede
deci. Succes :*
Pune-i si tu o intrebare gen : ce mai face colegul x. sau ceva de genu. Poate o sa fie gelos cine stie. daca iti da rasp gen : De ce te intereseaza? Daca esti sigura ca te palce fa tu primul pas. poate el e timid cine stie. Poate te place intardevar si ii e rusine sa recunoasca. Zi-i ca pur si simplu il placi si ca, daca si el are aceste sentimente, s-ar putea intampla ceva intre voi? Cine stie. sa ma imi anunti ce ai facut :*
Succes!