Ar trebui sa lasi aceasta relatie la nivel de amicitie. Daca incerci ceva mai mult s-ar putea sa te arzi. Ce spun eu s-ar putea? Mai mult ca sigur. O relatie de 3 ani de zile e ceva serios. N-are sens sa te bagi intre ei doi si ma bucur ca nu ai facut-o pana acum.Ai actionat corect pana acum, dar termina treaba. Spune-i ca daca vrea sa tineti legatura in continuare sa fiti doar amiciAsa ar fi cel mai corect si pentru tine si pentru el
Probabil va intelegeti bine, cred ca te place daca tea intrebat daca vrei sa fi cu el.Insa nu cred ca vrea ceva serios de la tine atata timp cat ti-a zis ca "fara sa afle prietena lui". Daaca intr-adevar se indragostise de tine, se despartea de acea fata.Bafta:*
Fiindca te crede simpatica:p
parerea mea e ca te gaseste atragatoare dar nu vrea alaturi de tine decat o aventura, altfel s-ar desparti de prietena sa daca ar fi ceva serios. Daca te mai intreaba daca vrea sa fii cu el, cred ca cel mai bine ar fi sa ii zici ca il vei accepta numai cand va fi liber ca tu nu vrei sa fii doar o prietena de ocazie.(eu asa asi face daca as fi in locul tau)
Succes!
fundita?