Oo deci povestea asta imi aminteste de mine acum 2 zile.imi placea de cateva saptamani de el si i-am luat id am vb cu el.si ieri la pus pe un prieten sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu baiatul acela.pe moment am zis ca ma mai gandesc.si am reusit.deci iai si tu id de mess vorbeste cu el si daca nu ii place asa de mult de fata aceea o sa te placa pe tine.si la scola intrebal de teme de ce il intereseaza sau daca merge cu tine la magazin sa iti cumperi ceva de mancare ca nu ai cu cine. incerca o sa reusiesti funda?
Cum pot sa rup funda in doua?
hmm` cum doresti tu.te pup :*:*
Poezii anonimee . sincer nu mai suntem in 1900. heyy` alta lume.cu mai mult T.U.P.E.U. spune-i in fata sau pe mess . multumesc pentru funda DeeaDeutss >
Nu stiu... daca lui ii place de alta fata, nu poti face nimic.incearca totusi sa intri in vorba cu el,sa ii zambesti,si daca iti raspunde prin gesturi,prin mimica,te duci cu o prietena pe langa el si incepi sa spui ca iti place de un tip,ca e nu stiu cum,ca el nu stie ca il placi, etc.o prietena de-a mea a incercat si a mers. poti sa incerci. daca nu merge, inseamna ca el o iubeste pe fata aceea
Iubire nu are cum sa fie.)avem doar 13 anima rog mersi de sfat
Ma rog, ai inteles tu...
Pai draga mea cum sa iti spun...si mie mi se intampla la fel! dOAR CA RESPECTIVUL MA URASTE DE MOARTE! Pai nu stiu ce sa zic?
trebuie sa fi tu insuti! Cati ani ai? Te intrebb pentru ca eu am 12 si am avut prieten dar ii era rusinne ca vor rade restul de el ca are o iubita si asa sa intmplat.Fii tu insuti spune-i ce simti pentru el, arata-i ca este singurul pe care il iubesti, fa-l sa se simta in al 9 lea cer cu tine...
spre ca tte-am ajutat!