Era mai bine să îi spui în față, astfel nu te-ar fi putut "fenta" și aflai adevărul de la început. Poate și el simte la fel și îi e frică să recunoască, sau opusul, nu știe cum să îți spună că nu are aceleași sentimente. E bine să discuți asta față în față.
De preferat sa ii spui in fata. Poate se mai gandeste.Sau nu este singur.Are pe cineva.
Nimic,nu faci nimic.
Să nu te minți singură cu scuze gen "Nu a citit mesajul".L-a citit, mai mult ca sigur l-a citit.
Dacă nu dă niciun semn de viață înseamnă că ar fi cazul să renunți.
Să-i mai spui din nou pe Facebook că-l placi. Şi dacă tot nu-ţi spune nimic înapoi, mai zi-i o dată, tot pe Facebook. Că e a nu ştiu câta întrebare din ultimele luni pe care o citesc şi zice " Îmi place de X, i-am spus asta pe Facebook ". Să am o colegă de clasă, sau o cunoştinţă care să mă placă şi să-mi spună asta prin intermediul unei reţele de socializare online, cred că mi-aş lua tastatura şi aş merge să i-o rup de cap.
Ignoră răspunsul meu, care probabil oricum va fi şters de moderatori pentru irelevanţă şi "agresivitate verbală".
Nu te panica, poate a vazut mesajul si este emotionat, poate ii place de tine si nu stie ce sa faca, poate e timid. Si cel mai posibil lucru e ca acum ar putea sa te ignore pentru ca acum stie ca il placi si el pe tine. Mai spune-i odata, dar in fata vezi reactia lui.
Ai cateva solutii:
1. Poate nu ti-a vazut mesajul
2. Poate are o prietena
3.Este timid
4.Mai bine ii spui in fata
5.Intra cu el in vorba nu ii spune direct
6.Da-i like la poza commuri
7. Daca ai prietene care il cunosc tile sa ii spuna
8. Poate nu stie ca esti cu el in scoala
Funda? :*
Nu e timid
A vazut mesajul