Sunt baiat sincer nu stiu cum sa iti spun dar noua baietilor ne place sa vedem o fata cand se da la noi (e ceva de barbatie), cred ca ar trebui sa insisti si sa te apropii mai mult de el sa-l tatonezi sau daca ai trecut de faza asta ceva mai special gen :punete in bratele lui,zambeste-i mereu,cere-i id, chiar pana la urma spune-i ca tie simpatik. Daca dupa toate astea nu o sa reactioneze pozitiv :ori nu te place ori e prea timid (desi nu prea cred).
Un lucru e cert cheia e la tine (faza ca te-a dat afara din cls nu e o tragedie si eu am facut cam acelasi lucru sa arat ca cica nu mi-ar pasa de persoana respectiva), cred ca esti fata desteapta si o sa faci tu primul pas poate e prea timid repet daca ii place de tine la faza cu asezatu in bretele lui sigur o sa reactioneze...
Si eu faceam asa cu un baiat,,, mie imi placea de el. dar cred ca si lui de mine. dar nu mi-a zis nimic . si acum am aflat ca ii place de mine. deci baga-te mai mult in seama, vb mai mult cu el, fai diferite semne. cere-i id-ul. vb mult ... si incet incet o sa reusesti . succes :*
Nu cred...si incearca sa fii mai aproape d el, altfel o sa te creada numai o amica...si din moment ce ti-a zis IESI! nu-s tiu ce sa zic ma rog, faci cum crezi
Poiii baga`te in seama cu ell:*
Fii mai tupeista cand te da afara zii in gluma "nu vreau mai" sau nu stiu ceva care sa ii dovedeasca k nu esh la mana lui...nu stiu cum s aiti explic sper sa intelegi ce vreau sa zic
Sincera sa fiu Cand eram mai mica si`mi placea de un baiat... orice imi zicea eu il contraziceamNu te sfatuiesc sa faci asta tot timpul
Daca te duci iar la o oraa cand facetsi o pauza la sport sau ceva... pune`te langa el si vb despre chestii inutile ca "iaute ce bine joaca ala " "ce note ai la materia X?" Intelegii :*
Ia`l cu tupeuu:*
Sper ca te-am ajutaat:* succes scumpaa
funda?