Am trecut prin situatia ta. Spune-i ce simti, nu astepta, daca iti e rusine sa-i spui direct, spune-i printr-o prietena sau pe messenger...
Fapte, nu vorbe
Lasa-l sa faca primul pas. Daca nu il va face, poate ca nu te place atat de mult pe cat crezi
Iesi in evidenta in fata lui vorbeste cu el de fotbal sau lucruri din astea de care st intresati baietii si devin'o o buna prietena a lui in care sa gaseasca sprijin si sa se simta bine in preajma ta Bafta te pupic :*:*:*:*
Pana acum, parca citesc povestea meaAsa am crezut si eu la inceput, ca ma place.Nici nu stiam cum il cheama
Apoi am aflat ca ii place de o colega de-a mea, care mi-e cam antipatica.Prietenul ei e dintr-o localitate invecinata si nu se vad decat in week-end si in vacante.La scoala ea se da la aproape toti baietii, inclusiv de cel care imi place mie si face asta cu buna stiinta...
Sper sa ai rabdare sa-mi citesti tot "romanul"Deci nu te lua dupa niste priviri, incearca sa intri in vorba cu el.Stiu ca e greu, dar incearca. Sper ca vei fi mai norocoasa decat mine.
Succes!>
Am vazut ca mi-ai dat fundita (multumesc ), si recitind intrebarea ta vroiam sa mai adaug ceva Incearca sa ii spui la un suc ceva, e mai de efect, adica, daca ii spui pe mess nu vei sti cum sa reactionezi apoi cand va veti mai intalni, daca ii vei spune direct, la sf intalnirii v-ati putea pupa, sau chiar in acel moment si apoi nu mai e complicat pentru ca a fost facut primul pas, mult succes in dragoste
Daca iti place de el spune-i daca zici ca si el iti demonstreaza tie ca te place daca nu, asteapta sa fac el primul pas, dar daca si el e timid o sa astepti pana o sa iti placa de altul!
Hei. pai ce pot sa spun. ori astepti el sa faca primul pas. asta daca cu adevarat ii place de tine. ori ia-ti inima in dinti si bagate in seama cu el. nu-l lua din prima "stii. uite mie-mi place de tine." lasa timpul sa curga de la sine odata intrata in vorba cu el. si. incearca sa nu mai fii timida >
Am avut si eu o poveste asemanataoare doar ca eu sunt in clasa a 5 i il plat din a 4.Si eu am crezut ca ma place dar de fapt doar si-a batut joc de mine.Am fost impreuna cu el si imi spunea lucruri minunate dar numai pe messla scoala spunea ca nu sunt prietena lui dupa acea ca sunt. iar l un moment dat l-am parasit cu toate ca inca il iubesc. dar a aparut un nou baiat care imi este sompatic incearca sa vorbesti cu acel baiat de care iti place dar nu te lua de niste vorbe in vant ca si mine.Asigurate ca ii place de tine sau risca. Merita daca chiar il iubesti:X
Andra0987654321 întreabă: