| chocolate2 a întrebat:

Imi place de un baiat foarte mult si am aflat de la cineva ca e foarte timid.Nu stiu cum sa fac ca sa fiu cu el.Nu cred ca ar face el primul pas si nici eu nu prea vreau sa fac primul pas pentru ca mi se pare cam stupid sa se duca fata la baiat si sa-i spuna ca ii place de el...Si mi-e frica ca dupa ce ma pun cu el, cam cum o sa fie, pentru ca eu nu prea am mai avut un prieten asa pe bune, adica nu la misto.
FUNDA!:d

Răspuns Câştigător
| Ioana_2144 a răspuns:

Pai sa sty ca noua ni se pare ca este stupid ca fetele le zice baietilor ca le place de ei dar sa sty ca intr-un fel este intr-un fel nu adica daca baiatul este mia timid si nu are tupeu in el du-te tu si spune-i ca-ti place de el si daca fata e mia timida si baiatul este mai tupeist baiatul se duce la fata si ii spune cai place de ea si dupa aia ii spune si fata cai place de el intreaba`i prietenii daca vorbeste despre tine sau daca te place sau fli tu singura dar nu i spui direct in fata "auzi tie iti place de mine ca si mie imi place de tine " ca asa chiar pare stupid laughing lasa totul sa vina de la sine kiss

poate ca el nu e chiar asa de timid incat sa nu se bage cu nimeni in seamahee hee daca nu o sa faca el primul pas attunci fa-l tu daca tii atat de mult la el kisskiss
Bafta

1 răspuns:
| Tweetymrrr a răspuns:

Pai este usor.Mai intai de interesezi sa vezi adac si el te place (daca nu vrei sa te faci de ras). Chiar adica in general, noua fetelor nis e pare o prostie sa facem noi primul pas, chiar nu este.Fi tu imi tupeista adica nu vreis a pierzi ocazia. Cine stie poate alta data va fi prea tarziu.Chiar nu conteaza daca ai mai avut pana acum un prieten, mereu exista primul sau prima chestie pe care o facem, nu trebuie sa-ti fie rusine.winkingDeci daca chir il placi te sfatuiesc sa faci tu primul pas, doar daca si el te place happy