| scump3tea a întrebat:

imi place de un baiat.Ieri pe la vreo 17 ma primblam cu prietena mea (Veronika 13 ani) eu sint (Gaby 14 ani). Si ne-am intilnit cu amicii nostri (Alexandru 13 ani) si (Vlad 14 ani). Mie de mult timp imi place de Vlad, dar sintem inca demult amici doar amici.Ne-am primblat toata ziua am glumit toti 4 pina la 00 de noapte.Atunci Veronika prietena mea a plecat la 00 acasa, peste jumatate de ora a plecat si Alexandru.Si am ramas numai eu cu Vlad [eram atit de emotionata] ne-am mai primblat noi pina 01 noaptea.Am vorbit noi jumatate de ora si la 01:20 m-a condus acasa. Dar nu am vb nimic de dragoste, nu ni-am tinut de miina, nu ne-am sarutat. Dar ne cunoastem de mult timp.Doar ca niciodata nu am avut ocazia sa vorbim doar in patru ochi. Vorbeam doar de fata cu prietenii. Ce parere aveti? Funda! M-am simtit atit de bine.Fiti cit mai sinceri.

Răspuns Câştigător
| TąNyą a răspuns:

Părere despre ce?! Spune-i odată dacă-ţi place.

Dar voi copii de 13-14 ani staţi afară până la 1 noaptea? O_O

Unde o să ajungă lumea asta...

T.

2 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Sincer, oficial, nu înțeleg nimic.
1-mai du-te pe la școală și învață să scrii, dicția ta lasă de dorit.
„primblat"? ce cuvânt mai e și ăsta?
2-lasă băieții și vezi-ți de studii(școală), ai timp mai încolo.
Asta a fost părerea mea sinceră, asta ai cerut. happy

| razzvan27 a răspuns:

Foarte frumos! happy ala cu lasa baietii.ai incercat sa lasi fetele si sa iti vezi de scoala? sau vorbesti asa doar sa pari matur si responsabil? big grin poate nu a scris corect tot, dar aici nu e proba scrisa la romana la bac.are 14 ani! e normal sa ai preocupari de genul asta... doamnee! cata ipocrizie.