| scump3tea a întrebat:

imi place de un baiat.Ieri pe la vreo 17 ma primblam cu prietena mea (Veronika 13 ani) eu sint (Gaby 14 ani). Si ne-am intilnit cu amicii nostri (Alexandru 13 ani) si (Vlad 14 ani). Mie de mult timp imi place de Vlad, dar sintem inca demult amici doar amici.Ne-am primblat toata ziua am glumit toti 4 pina la 00 de noapte.Atunci Veronika prietena mea a plecat la 00 acasa, peste jumatate de ora a plecat si Alexandru.Si am ramas numai eu cu Vlad [eram atit de emotionata] ne-am mai primblat noi pina 01 noaptea.Am vorbit noi jumatate de ora si la 01:20 m-a condus acasa. Dar nu am vb nimic de dragoste, nu ni-am tinut de miina, nu ne-am sarutat. Dar ne cunoastem de mult timp.Doar ca niciodata nu am avut ocazia sa vorbim doar in patru ochi. Vorbeam doar de fata cu prietenii. Ce parere aveti? Funda! M-am simtit atit de bine.Fiti cit mai sinceri. O sa accept orice raspuns

Răspuns Câştigător
| MissmysteriousS a răspuns:

Parerea mea este sa te mai intalnesti cu el si treptat sa-i spui ceea ce simti pentru el,dar nu intr-un mod foarte direct,,te plac,vrei sa fii cu mine?'' sa fii mai explicida in ceea ce-i spui ca el sa ramana,,socat'',incearca sa stai mai mult timp singura cu el,si fa tu primul pas, daca el nu indrasneste, cu siguranta si el te place...

5 răspunsuri:
| Ciprian16 a răspuns:

Cn stie poate te place si el.nu mai ezita spune-i ce simti pana nu e prea tarziu. parerea mea

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Vrei sa il faci din prima prietenul tau? Trage-l de o parte, undeva unde sa nu va deranjeze nimeni si ii spui cu balbaieli, nu conteaza cum, important e sa-i spui ca-l placi.Din ceea ce ai povestit tu pun pariu ca si el are aceeasi parere despre tine, aceleasi intrebari pe care ni le pui tu noua.

| anca18 a răspuns:

8-< Doamne, asta e lumea secolului 21, copii de 13 ani se gandesc la relatii frate. unde o sa ajunga societatea asta?

| anca18 a răspuns:

Nu vad mare diferenta intre 13 si 14 ani, si la o intrebare stupida ce raspuns ai vrea?

| scump3tea explică:

Anca18:! 4 in caz de nu ai stiut.Si am spus fara raspunsuri stupide.